...

aha, då sitter man här igen då. Dagen var om möjligt ännu värre än vad jag hade förväntat mig. sen hem o sova i tre timmar, äta mat o ut på träning som gick sjukt dåligt. jag missbedömde varenda jävla boll. jag gjorde dom rätta rörelserna men var hela tiden fem cm över eller under och det är sjukt frustrerande. men får hoppas att det var för att jag var redigt trött och inte riktigt på topp. hoppas prestera bättre på träningen imorgon..

imorgon går jag i skolan 8.10 till 16.00 och då åker jag direkt på träning som börjar 16.30. det betuder alltså att jag måste packa mina innebandykläder och ställa vid ytterdörren i morgon bitti (får inte glömmas!!) har ganska jobbiga lektioner imorgon för vi har historia, geografi och sämhällskunskap direkt efter varandra.. många tänkaämnen där man ska dra egna slutsatser och se likheter med andra situationer men arbetat om tidigare och som händer i världen idag och förr. Och med tanke på den underbara träningen vi körde idag känns det som om jag kommer vara redigt mycket mer sliten imorgon mot vad jag varit idag...

låten handlar om ingenting

damn, skola imorgon igen. Var försvann lovet skulle jag vilja veta. Men jag tar iallfall med mig några minnen från lovet som aldrig kommer glömmas HAHA. känner dock en liten oro inför imorgon med tanke på att jag är grymt jättepigg nu och ska upp om 7 timmar...  Men jag ska se det på den ljusa sidan, jag har tyska imorgon bitti - favvoämnet nummer ett!  okej, det där var den mörka sidan. Hm, frågan är om det ens finns en ljus sida av det hela?

måste nämna att åby vann över piss-vingen idag. så fucking jävla underbart för nu kanske man slipper läsa all skit på hemsidan som dom får för sig att skriva. vi är bättre helt enkelt - fair play. åby struntade till och med i att lägga sin straff man fick!!!

slutar nog skolan 13.25 imorgon o då ska jag hem o ta en powernap kan jag lova. sen har vi träning på kvällen i åby. vi ska bli bäst nu, vi kan om vi vill!

blir man tröttare om man går o lägger sig hörrni? det tror inte jag så nu sätter jag på paradise danmark  ♥

RSS 2.0