Sommar och en stor jävla sol!

hallojs,  har varit en riktigt härlig vecka. Har nästan inte gjort nått på skoltid och sen i torsdags hade vi avslutningsfest med alla nior! alla var jätte fina och alla dansade och vi hade det riktigt roligt- kul att alla vågar bjuda på sig lite ibland! igår var jag och firade hanna och oscar som har fyllt/fyller år snart. Var jätte trevligt och kul.  Kom hem nån gång vi tjugo i två eller nått :)  morgonen började med frukost ute på altanen i solskenet, myyysigt  ♥ Sen åkte jag och pappa iväg och fixade lite saker. Sen har resten av dagen spenderats vid poolen, äntligen sommar säger jag bara. Åt även jorgubbar med mjölk till lunch idag så det kändes verkligen att det var sommar! men nu ska jag städa upp lite på mitt rum ;)

oj, det hände igen

okej, det går faktiskt i perioder när jag är riktigt usel på att uppdatera - och just nu är jag inne i en period då jag knappt bloggar alls.. Men iallfall, händer inte så mycket i lilla åby just nu.. Har dansvecka och håller på att träna till avslutningsfesten som är imorgon - jag är inte duktig kan jag lova haha! Idag ska jag iallafal ner och träna lite innebandy vilket var väääldigt länge sen jag gjorde.. Men just nu sitter jag och äter rabarberpaj och lyssnar på teräsbetoni, riktigt bra är dom faktiskt! men nu ska jag packa och fixa lite til träningen  ♥

Firande hela dagen lång

Dagen började med fika i mammas och pappas säng. Sen gick vi upp, åt frukost och sen in till maxi och handla lite. Sen lite senare på dagen kom jossan,anton,mia,micke,mormor,morfar,farmor och farfar hit och firade jossan som fyllde år igår och sen alla morsdag. Får väll nämna att pappa hade namnsdag idag och att mamma&papap hade 23-årig förlovningsdag idag också.. haha, börjar bli gamla nu :D Nu på kvällen har jag också hunnit med att plugga lite och göra ett arbete som ska in imorgon. Nu i veckan har vi I-vecka vilket betyder att man gör lite vad man vill på lektionerna, vilket betyder typ ingenting om man inte har IG-varning i något. Så riktig slapp vecka för min del! gör skönt kan jag lova!

ÅBy dagen

image42



vill bara börja med att säga grattis till min kära syster som fyller 22 år idag!

Annars idag har det varit åbydagen så var nere ett tag och kollade lite. Sen åt vi en bit mat på åby krog. Efter det åkte vi in till staden och köpte ne ny säng till mamam&pappa och sen så hittade vi lite cyklar som vi ska åka in och hämta imorgon! så jävla najs det kommer bli med en cykel som har bromsar&växlar ;) haha. Sen åkte vi och hämta jenna som jobbade och så åkte vi hem och grillade. GOTT!  Imorgon ska vi fira morsdag och sen syster så då kommer typ alla hit. haha, men nu ska jag fixa lite granna  ♥




Gonna take my wild chances

Var i skolan idag som vanligt. Lämnade in ett so arbete som jag gjorde klart i tid - riktigt skönt! Sen idag i skolan kom ju en klockren kommentar.

En av eleverna stod upp i klassrummet stod upp och vevade med armarna och skrek hysteriskt.
Läraren: Vad får du för utbrott nu då?
Eleven irreterat : Men åå, ser du inte att jag är en vulkan eller?

Sen kom ju en annan i klassen med bästa orsaken till att inte vara med på gympan.
Det blåser för mycket ute.
Visst, vi hade faktiskt utegympa men ärligt talat, det var ju typ vindstilla :/ XD haha.

Menmen,  efter skolan solade jag en snabbis på solariet sen hem och åt lite sen ner och kolla på lådbilsrace. Sen gick vi ner till åby krog och tog oss lite dricka. Sen sittar jag här nu, imorgon är det ju åby dagen så då ska man väll ner och köpa remmar och sockervadd ;) haha. Sen ska pappa pch jag fixa lite saker som är ganska viktiga, men alla får ha det så bra  ♥

PS. Ska bli bättre med updaten av bloggen! DS.

Städning avklarad!

Idag nu efter skolan har mamma, pappa, farmor, farfar, jenna, jossan, anton&jag städat hela huset till visningen imorgon .. Blev riktigt fint! Sen avslutade vi med att köpa pizza, as länge sen jag åt det..  Jadu, vad ska jag nu skriva. Imorgon är det visning på huset så nästan direkt efter skolan ska vi åka inte till jossan&anton och ta sune och gå ut på en promenad. De är ändå iväg och jobbar så det passar kanon att vi går en prommis med honom. Men nu ksa jag fixa det sista i rummet  ♥

hejsan hoppsan

har varit en ganska händelselös dag. Var i skolan och först gick vi en promenad, sen hade vi hål, sen såg vi film, sen så pratade vi - som sagt, våran skola är ganska slapp just nu!  Sen kom jag hem och pluggade lite teknik. Tur att micke förklarade lite idag i skolan annars vettifan om jag hade klarat det imorgon , gör svårt när man inte har världsbästa lärare ( har bajs-malin för er som vet vem det är ).. Annars har jag sovit lite bara så det har helt enkelt varit en ganska händelselösdag. Men en rolig sak har hänt idag iallafall, min kära syster och tagit bort sin tandställning - riktigt fint blev det!

Scrubs is the best

image41


J.D:
This, this isn't like being a janitor, okay! It's not just like something everybody can do.
Janitor: Oh. So you can do my stuff, but I can't do yours?
J.D: Yes!
Janitor: Okay, hotshot, what would you use to get a coffee stain up off a tile floor?
J.D: I don't know... the... rough side of a sponge?
[silence]
Janitor: Dammit.


asså, det är verkligen svårt att inte älska scrubs. Lätt klockrenaste serien som nånsin gjorts - kanon kul ;) haha.

fotboll

zlatan blev inbytt och sköt två mål på 17 minuter och tog då guldet till Inter. Fan vad skönt att han är lite målfarlig igen nu när em snart drar igång! frågan är bara när målen i landslagströjan börjar komma igen,   skulle sitta perfa om han gjorde ett antal mål i em som drar igång om typ en månad ;)

image40

gossip girl

hejhej hallå! Vaknade tidigt idag och fixade lite i rummet och så.  Läste även igenom kapitlet om elektronik i fysikboken - lite duktig kan jag vara ibland iallafall    ;)  sen åt syster och jag stekt korv och pomme, sånt som blir när mamma&pappa är bortresta. Upptäckte även till min stora glädje att 5an sände gossip girl maraton idag! såg slälvklart alla avsnitt. Missade ju när serien gick så hade bara sett dom tre första avsnitten så nu är jag med i svängarna igen :D har läst böckerna och de är ju helt klart bästa böckerna! fastnar ju totalt i allt som händer i deras ganska händelsefulla liv! haha.  Men nu ska jag fortsätta städa rummet, är ju trotsallt visning av huset i veckan!

you know you love me, xoxo gossip girl

What a wonderfull time

sitter här med en iskall is-latte och lyssnar på musik,   så härligt! kan fan inte bli bättre. Är även lite nostalgisk och kikar in alla underbara resor man gjort med familjen&vänner  ♥     jag kan inte säga att jag längtar tillbaka´till vissa resor men det hindrar mig inte ifrån att säga att det inte skulle vara fel att göra om samma sak igen  ;)   Längtar faktiskt lite smått till resan som i sommar kommer gå till kroatien - har aldrig varit där förrut så det kommer bli kanon   :)   men ibland är det iallafall kul att titta på bilder och minnas tillbaka, konstigt att man kommer ihåg så mycket som hände runt ilderna som man faktiskt gör !    så underbart att bilder finns för det hjälper än verkligen att minnas!  slänger in lite bilder från några härliga resor jag gjort. Jag säger bara en sak,  resa är kanske dyrt men det är tamefan det mest underbara man kan göra! kom ihåg att livet inte är de dagar som gott utan de dagar man minns - och jag lovar, det är alla resor jag minns bäst!





image46


Första bilden är från lindvallen vintern -04
andra är från österrike februari -05
tredje är från usa juli -05
fjärde är från österrike februari -06
femte är från österikke februari -07 ( sorry hanna för att jag la upp en bild där du var sjuk )
sjätte är från österrike februari -08
Den stora är från sunny beach juli -07  ( obsevera systers&min utsikt mot havet ! + tänk inte på min hållning )




When will i see your face again

Hejsan hoppsan,  sitter här vid min kära dumburk. Har precis plattat håret och sminkat mig lite och nu har jag vilopaus, haha.  Är ensam hemma för mamma&pappa är i loka brunn på spa och syster jobbar ( kommer dock hem sen ) ..   Så nu går musiken på hög volym och jag sjunger med - HÖGT!  riktigt härligt att bara vara själv hemma ibland och göra lite som man vill ;) haha. Har även varit duktig och plockat undan lite på mitt rum och senare hade jag faktiskt tänkt att göra lite skolarbete så det inte blir så jobbigt i början av veckan då jag har prov på både tisdag&onsdag.. Så får bli lite av en duktig-helg då man verkligen fixar sånt som behövs.. Men nu ska jag fortsätta


Så ska det låta

sitter här i soffan med min härliga flece filt och en godis skål vid min sida - det här är  en riktig fredagakväll! så skönt kan jag lova. annars idag  har jag varit i skolan. Sen kom jag hem och gick en snabbis runt kvarteret runt bajssune. Sen åkte jag, mamma&jenser in till maxi och handlade lite. Sen åkte vi hem fixa lite mat och nu sitter jag alltså här i soffan och ser på så ska det låta, haha!  imorgon får vi se vad det blir att hitta på,  ;) är ju helg i vilket fall som helst vilket är underbart skönt!

Oh happy day

Hej allesammans! Igår hann man ju med en hel del.. Först var jag i skolan sen var jag tvungen att sticka tidigare för jag skulle knäcka min rygg. Så stack hem och åt lunch med mamma sen in i stan och knäcka ryggen, sen far vi till lägenheten för att jag & jenna skulle få se den för första gången  ♥  Den var mycket finare än vad jag trodde men på nått sätt är det ändå konstigt att det är där vi ska bo.. Har ju bott i huset sen jag föddes!  menmen, kommer bli kanon det dära. Sen efter det åkte vi iallafall och valde tapeter till hela lägenheten, jättefint kommer det bli  :D  Sen så åkte vi hem så kom mormor&morfar och jossan&anton+ sunebus en snabbis också. 

Menmen,  nu ska jag fixa iordning mig och äta frukost sen kommer hanna strax över åtta.. Sen ska vi till den härliga skolan igen  ;) inte långt kvar nu, ska bli redigt skönt när vi slutar! ha en bra dag!

Härliga ledighet

ni anar inte hur skönt det var med en ledig dag så här mitt i veckan! Sov länge i morse sen duschade jag och gjorde hårinpackning. Efter det satte jag mig i fotbad och la en ansiktsmask som var gör varm XD haha. Riktigt skönt att ta hand om sig själv ibland. Nu känns man ren och fräsch  ( och luktar gott ;) ) haha.  Nu ska jag fixa lite på mitt rum, har bestämt mig för att aldrig låta det bli jättestökigt så blir det inte lika jobbigt att städa ..  Dags och komma på nu såhär efter 16 år :/  men somsagt, bättre sent än aldrig!

image32

Härliga Ifk

igår pluggade jag när jag kom hem från skolan sen gick jag med Hanna&Matilda bort och kollade på Ifk U21 som spelade på ip ( tro det eller ej ) inte varje dag direkt så var ju nästan tvungen att gå bort för att se om de hade lite boll i sig.. haha. dom vann iallafall med 5-1 ( över brommapojkarna ). Sen idag har jag bara varit i skolan som vanligt, hade prov men det gick väll inte världsbäst direkt. :/ menmen,   imorgon är det studiedag så är glad för det  :D ska sova sjuuuuukt länge!  

Värme

asså, idag har det varit sjuuukt varmt! jag skämtar inte.. Skjutsade först jenna till kolmården se åkte mamma och jag och handlade. Köpte mig en bikini och en avslutningsfest outfit   :) skönt att ha det gjort.. Sen åkte vi hem och åt lite kräm i solskenet och sen la vi oss på en varsin solstol och bara glassade - underbart! Men snart blev vi riktigt varma så det gick knappt och vara i solen. Men sen åkte vi iallafall och hämtade jenna sen fixade vi lite taco som vi åt , tröttnar aldrig på den maträtten  ♥ haha. Sen har vi plockat undan på massa saker i huset för på tisdag ska mäklaren komma och ta foto i rummen.. Men nu ska jag gå och avnjuta en äpplepaj med mycket vaniljsås - smarrigt!

Sol sol sol

har varit en helt sjukt bra dag. Grym sol har det varit! legat ute ett tag men sunebus har varit här så man fick ju inte många lugna stunder.. haha.  Har precis grillat lite med mamma&syster. Pappa är i Rom den lyllon - inte ett dugg avundssjuk jag lovar.!   menmen,  dom lovar ju lika bra väder imorgon så jag håller tummarna och hoppas på det bästa  :)  Ska städa hela huset och plocka undan onödiga prydnadssaker och sånt imorgon för på tisdag kommer mäklaren och fotar rummen. Sen borde jag nog läsa lite bok med tanke på att en bokrecension ska in på tisdag och jag är på sidan 30 av typ 300 haha..  men nu ska jag hjälpa mamma att plocka in maten från altanen.  Ha det bra i värmen    ♥

som som sommaren

really bad update från min sida - i know! haha, inte bra det hära.. Måste hålla hårt i min blogg nu när man äntligen skaffats sig en..  Har varit ganska mycket ett tag så det är nog därför jag aldrig har orkat sätta mig vi dator och bara skriva allt man får upp i huvudet. Har liksom inte orkat att tänka efter vad det är man vill få ut genom bloggen.
 
Men idag är det iallafall strålande solsken sisådär 25 grader och gör varmt! Sitter här i mina älskade tommy hilfiger jeans shorts som är helt underbara. En av de få saker som jag fortfarande använder sen vi var i usa sommaren 05! shit att tiden går så fort, var ju inte alls länge sen  :/   Annars idag i skolan satt vi ute och sola mest hela tiden kändes det som. Riktigt härligt!  Har inte berättat att vi ska flytta heller.. Så nu sitter jag och väntar på att en mäklare ska komma hit och värdera huset och allt sånt där. Sen borde jag nog börja plugga till fysik provet som bär av imorgon.. Känner att jag har noll koll på vad det är man ska kunna oså. Orkar verkligen inte med skolan längre, är grymt skoltrött! Men det är faktiskt inte så långt kvar tills man slipper hulta, - och åby med förresten! Hoppas jag ger upp med fysiken strax efter jag har börjat plugga för jag har hört rykten och grillning ikväll och kanske ett dopp i poolen.?  När man hör såndana saker för man ju genast en väldigt stor olust att plugga fysiken när jag ändå aldrig kommer fatta vad det är jag läser..  Men nu börjar det bli lite långt det hära,  har lovat mig själv att jag ska skriva korta inlägg för jag själv orkar aldrig läsa när andra har jätteenormt långa inlägg, haha.  ses  ?


upp och hoppa tor!

har precis rakat benen - onödig information jag vet! men tänkte att det var värt att nämnas innan jag ska berätta att jag kanske ska ha på mig shorts till skolan imorgon ! första gången det här året i sånt fall som jag har på mig bara shorts. Låter inte helt fel det dära.. Annars kan jag ju berätta för er att vi åt grymt god mat förrut - blev kanoners det dära! Gjorde en gör god sallad till köttet med melon i - rekomenderas starkt kan jag lova. Imorgon hoopas jag att det blir lika bra väder som det bjöds på idag - i sånt fall blir jag riktigt glad!  ♥

okej, jag skrev ett inlägg tidigare idag som jag såg nu senare inte hade kommit upp.. så får väll lägga in det nu, haha!

vår känslor

image31

Har varit en väldigt härlig dag idag. Systeryster var här förrut med lilla sune så det var full fart.  Sen åt vi lite med dom och sen drog vi på kalas hos min kusin som fyllde 14 år, haha. Sen när vi kom hem fixade jag lite med hemkunskapen&so:n men det var så tråkigt så nu orkar jag inte med det längre.. Är skoltrött nu kan jag lova! Men det är ju inte jättelångt kvar tills vi slutar nu så får väll se det på den ljusa sidan..

golf

hallu, ska strax iväg och spela lite golf! så härligt, har inte gjort det än det här året.. förhoppningsvis kommer det ändå bli mer golf i år än det blev förra året - inte alls mycket då. Det blir iallafall jag, jenna, pappa&anton som drar iväg och spelar en runda. Annars idag sov jag väldigt länge sen följde jag med mamma och handlade lite blommor som skulle pryda våra grindstolpar. Ikväll ska vi grilla och bara götta oss - härligt ♥

härliga helg

det är så skönt om man tänker efter att vi nu varit lediga i två dagar och att det är lika långt kvar! vad jag älsar dessa långhelger som infaller då och då   ♥  Annars idag har sunebus varit här så har varit full fart hela dagen. Har även spelat wii fit - riktigt kul det dära spelet kan jag lova!  en av favoriterna i familjen har ju ändå blivit snowboard - imorgon ska jag satsa på att ta pappas rekord     :D  ha det bra!

image30

dagen efter

fick en hel del riktigt fina saker!      Tack så mycket   ♥   Idag ska jag in och kolla på motorcyklarna som ska åka genom staden.. Mamma&pappa ska åka i år igen :)  sen i eftermiddag blir det nog att bara ta det lungt och se på film. Men nu ksa jag dra till mormor&morfar en sanbbis , hejdå!

RSS 2.0