the day

hej babes!    har faktiskt haft en ganska bra dag idag. Började med innebandy träning halv ett till två nån gång sen blev det att åka hem o äta frukost/lunch o säga hejdå till far som åkte till italien idag :)  efter det duschade jag o fixade mig lite sen så åkte mor&jag till jula o köpte ny hårblås o sen till media markt o köpte the darker instinct och gossip sirl s2  :)  efter det åkte vi till donken o åt glass i väntan på att bion skulle börja. Vi såg the ugly truth och jag tyckte att den var riktigt bra. :D trevligt att umgås lite med mor också!

Imorgon har vi halv studiedag i skolan så går bara till 12 nånting - skönt som faen! Dock måste verkligen dagen användas till att plugga för har en hel del som måste bli färdigt i veckan.. Men nu ropar sängen på mig - funderar på att sätta på gossip girl men då finns nog en liiiten chans att man fastnar o det blir mer tv-tittande än pluggning imorgon, hum, svårt beslut.


fcb

sitter o tittar på barca-atletico madrid. Vilken jävla första halvlek det var!  härligt barca!


lördags mys

 

jaha, så var det lördag igen - är det bara jag som tycker veckorna går snabbt?  jag sov iallafall ut imorse vilket behövdes, sen så fixade jag iordning mig lite så åkte mor&jag till maxi o handlade lite mat och kollade lite i butikerna. Hittade dock inget jag ville men med tanke på att ekonomi för tillfället inte är den bästa är jag glad över att jag inte hittade nått  :)  När vi kom hem kom min moster + hennes sambo förbi på en fika o pratade av sig lite. alltid trevligt!  


Nu är bara frågan vad som händer resten av dagen, har inga planer .. Ganska skönt egentligen så funderar på att slänga mig i soffan med cosmon som kom igår o kanske sätta på en lättsam film sådär?  sounds good to me :)   imorgon har jag innebandy träning vid halv ett o sen på kvällen ska jag på bio. Men nu ska jag ta tag i det här o göra nått av dagen - puuss! 


kanske ska prova lite sminkningar till nästa fredag då man ska vara en superhjälte..? hmm.


!!!

h&m är tamefan helt jävla underbara ibland!


hold me now



if I let you go
I will never know
what my life would be
holding you close to me


RSS 2.0