födelsedagskalas!

har precis fixat iordning mig lite granna. Ska alldeles strax sticka iväg och fira mormor! Hon ska bjuda oss alla på plankstek på åby krog - kommer bli kanon gott! sen ska vi hem till henne och äta paj och gotta oss! härligt ♥    Måste dra mig nu men kanske hinner skriva sen!

i´m sorry

okej, får väll börja med att be om ursäkt för den dåliga updaten på min blogg.. Har dock inte orkat ovh vetat vad jag skulle skriva! Men nu är jag på g igen  :)  idag fyller min kära mormor 62 år - GRATTIS! ska o fira henne ikväll sen efter skolan. Men först ska man ju genomlida dagen i skolan,  har prov första timmen :/ längtar något enormt till ledigt nu, ska verkligen bli skönt med några dagar borta från skolan! kanske hinner göra något riktigt roligt - vem vet? men nu ska jag dra och fixa iordning mig och läsa på lite till provet    ♥


jag kan se dig när jag blundar

helt underbar dag idag med! dock så måste jag strax plugga lite vilket känns rätt så segt.. Sune kom hit imorse så har lekt och sprungit runt med honom en hel del kan jag lova! var med jenna och kollade när hennes lag spelade fotboll förrut. Kul att se dom spela för har inte sett dom på evigheter! menmen,  ska nog bara ta det lungt ikväll. Kanske säter på någon bra film annars går det väll nått bra på tv får jag hoppas  :)  ha det bra i värmen - det ska jag  ♥

A place to bo

pernilla&jag fick göra nationellt muntligt prov i engelska idag. Och pernilla passar på att göra en hundra höjdare och köra ett " a place to bo " ! haha, riktigt roligt! annars var sune här förrut - vilket energiknippe. Han skulle komma ut imorgon också så då får vi se vad vi hittar på. Var riktigt fint väder idag också, börjar ta det som en vana numera.. Synd bara att vädret skulle bli sämre imorgon igen.

good morning

asså, det här har typ aldrig hänt förrut. Jag vaknar av mig själv låååångt innan klockan äns har börjat fundera på att ringa! vet inte vad det beror på, kanske är det det fina vädret som väntar utanför mitt fönster som spelar in på det... hmm. Annars idag ska jag som vanligt till skolan. Har fysikprov som jag inte kan så mycket av (känns det iallafall) så får se om jag gör det idag eller om tre veckor (vi har valmöjlighet) . Men samtidigt tycker jag inte om att skjuta upp saker utan vill hellre få det gjort.  var prat om att pappa&jag skulle dra in till nautilus och lyfta lite skrot med i eftermiddag.. Men i sånt fall vill jag få lite sol på mig i skolan först eftersom det ska vara sol idag med! det är sånt här väder jag gillar   ♥  


underbara sol!

image28



hejhej,  hade matte nationella idag i skolan.. får hoppas att det gick bra! Annars idag har det varit ännu en dag då vädret är helt undrbart! älskar vädret när det är så här - synd att det inte jämt är så bara..  Nu ska jag snart gå ut och gå med mamma, riktigt härligt! Hittade den här bilden också som är från förra sommaren första gången för året som vi var ute med båten som vi har sålt nu.. ibland saknar man det men det är också kul att få göra lite annat på sommaren    ♥   Igår var jossan&anton ute med sune också. satt på trappen och åt glass medans sune sprang omkring som en galning på tomten.  såå skönt!

älska

det finns en sak som jag verkligen älskar att göra. Eller det finns säkert vissa saker men det är en speciell sak som är så underbart att göra - åka motorcykel! visst, jag får inte köra men det är så jävla underbart att åka bakom också kan jag lova..  Jag går in som i trans när jag sitter på en motorcykel!  glömmer bort all skit och problem och bara slappnar av! plus att man får umgås lite med pappa.  Och i sommar ska mamma och jag åka och cruisa med caben och bara glassa! så underbar sommar det kommer bli!

det är ingen bil - det är en ubåt!

hallu,  var som sagt borta hela dagen igår och en aning trött på kvällen när jag kom hem så blev inget blogginlägg igår..  Var i ullared så gick up vi kvart över tre på morgonen och så kom vi hem runt åtta. Fick faktiskt med mig en hel del snygga saker hem! Idag så har mamma och jag städat hela mitt rum ! vi har dammat, rensat garderoben, dammsugit golvet, byt sängkläder med mera.. Blev faktiskt riktigt fräscht!   Tack mamma  ♥ 
senare idag ska mamma&jag åka till min farbror med familj då min farbroder fyller år! pappa är i madrid så han kan inte följa med och systra min är på någon introduktionsdag på kolmårdens djurpark där hon ska jobba hela sommaren. så då blir det bara mamma&jag som åker. Men nu ska jag åter gå till städningen!

hello there

ska snart in till staden ovh fira sofie! hon fyllde sjutton förra veckan så hon har bjudit in sina vänninor på middag oså. Var och köpte en present åt henne förrut men gud så svårt det var! har ju ingen aning om vad hon har för kläder eftersom man inte går på samma skola längre.. men hittade lite tillslut o hon får väll byta ifall det inte blir bra... Sen imorgon bitti ska man ju ställa klockan på typ halv fyra för då ska man ju åka iväg! haha. Så fullspäckad helg för min del..

image25
sofie till vänster på bilden haha

leave me alone

asså, hade det dära tyska provet jag nämde igår idag! gick riktigt dåligt för mig - är otroligt missnöjd..  förhoppningsvis får jag väll kompletera upp betyget så jag iallafall går vg! aja,  idag ska jag in och träna med pappa på nautilus , fast är egentligen jävligt seg i kroppen..  men det kommer säkert gå kanoners. Imorgon är det ju fredag också, riktigt skönt!    har inga läxor eller nått att fixa idag heller så kan bara slappa efter träningen   ♥ fan vad najs. 


tjoflöjs!

idag hade vi engelska prov - uppsats!  kändes inte sådär jättebra som man hoppas det ska kännas när man skriver ett prov... menmen,  så är livet i bland - kan inte alltid vara kanoners vettu! Annars idag ska jag träna innebandy!  svårt att inte älska den sporten kan jag lova. känns som det var evigheter sen jag lirade lite innebandy ( en vecka sen ) ! Kommer bli redigt skoj.  Sen ikväll är det ju femte ishockey finalen, 2-2 är det ju nu! shit asså. 
Sen bör jag ju börja plugga på tyskan snart med, med tanke på att vi har prov imrogon - PANIK!  nevars, det är bara att hoppas att hon inte sänker mitt kära betyg nu.. haha.

image24

jag vill att det ska vara varmt ute så man inte behöver någon långärmad tröja på sig nu!

without you I wouldn't survive

hallu,  kanoners dag idag! känner mig glad fast trött på nått vis.. slutade gryyyymt tidigt mot vad vi brukar göra - halv ett!   riktigt skönt kan jag lova! när jag kom hem satte jag på takida låtar och fixade lite med tyskan så jag har alt samlat som man ska kunna på provet. Skönt att ha fixat det nu med tanke på att provet är om två dagar! Annars idag ska pappa&jag in och träna på nautilus och kanske även ta en solning! Sen har jag fått för mig att jag vill ha ett till hål i ena örat så imorse innan skolan ringde jag min kära frisör fia som sa att jag kunde komm in ikväll - LYCKA! 

image22

Jag lovar att takida är bäst - finns inget mer underbart än att sätta på takida race med alla låtarna!  ♥
ÄLSKAÄLSKAÄLSKAÄLSKAÄLSKA

Hallu!

idag har varit en ganska hektiskt dag , haha. Föst var jag i skolan där det inte hände nått speciellt vad jag kan komma ihåg.. Sen efter skolan var det bara hem och fixa iordning sig lite sen bar det av till lindö och fira David som fyllde år!  Efter det när jag kom hem var det hockey - ingen kommentar på den! och samtidigt som hockeyn gjorde jag min kära hemkunskapsuppgift som jag rent utsagt - HATAR! men som tur var fick jag hjälp av mina älskade föräldrar     menmen,  imorgon är det tisdag vilket betyder, inte så mycket faktiskt.. jag gör inte så mycket en sån dag, vet iallafall att vi ska sluta tidigare imorgon..  Sen måste jag nog börja plugga till tyska provet som jag börjar bli lite smått stressad över - det brinner i knutarna liksom!  


Halloj

Idag har sune varit här hela dagen igen !  Han är så stört skön asså, blir så glad när han är här! Sen kom jossan&anton ut när dom slutade och så åt vi mat och såg på film..  Dom åkte typ hem för nån halvtimme sen eller nått sånt. Nyss såg jag även på LA ink, - guuuud vad jag avgudar ink programmen! asså, helgerna är verkligen för korta - skulle vilja att de var minst dubbelt så långa..  Men imorgon är det iallafall skola igen och den här veckan har vi nationella i engelska uppsats på onsdag ! kommer gå kanon ^^  assså, shit!   Sen på torsdag har vi ju prov i tyska med , jag som är så himla duktig i det!   "prata tyska hemma på lördagar"  - tror hon det själv eller, haha.


image21

Sommar längtan!

image18


Den här klänningen beställde jag nu i veckan som var så förhoppningsvis kommer den i början av nästa vecka  ♥
Jag tycker den är jättefin!  På dagen kan jag ha mina kära gladiatorsandaler och på kvällen mina pumps..
Drömmen vore ju ändå att klicka hem alla dessa saker!


Klänning  ellos
solglasögon  asos
armband accessora
skor  asos



Sune är här!

Nu är min älskade sune är!
image16
image17

hallojsan


image15



har varit en riktigt skön dag idag!  Fick reda på resultatet i engelska nationella och får väll säga att jag är skapligt nöjd och sen fick vi riktigt bra kritik på vår gympa lektion som vi höll i - vilken start på dagen liksom!  sen efter skolan kom mamma som sagt och hämtade mig så åkte vi till vårt andra hem, maxihuset. Kollade lite i butikerna och sen handlade vi mat till kvällen, har varit tjej kväll för pappa är i kalmar och kör golf, så det var bara mamma, jenna och jag hemma!   Sen på kvällen nu så såg mammsen och jag på hockeyn, dock förlorade lhc så nu är det 2-1 i matcher  - hoppas lhc vinner tillslut iallafall   ♥     Imorgon ska jag och mamma åka in till staden och köpa lite födelsedags presenter till mina kusiner som fyller år snart och sen ska vi hämta Sune!  Äntligen ska vi få låna min älsklings vovve -(är min systers hund egentligen men vi lånar honom ibland)..  Så blir att leka&busa med honom och så imorgon - han är så söt!

Idag är ingen vanlig dag för det är...

FREDAG!  vet ni hur underbart jag tycker det är? Helt otroligt liksom. ska bli skönt att slippa skolan på två dagar! Idag i skolan ska hanna,  pernilla & jag hålls idrottslektionen - kommer gå kanoners! Sen direkt efter skolan kommer mamma och hämtar mig så ska vi åka till vårt kära maxihus   ♥  Ska titta och sukta efter nya kläder men ska försöka att inte inhandla något så jag sparar ihop lite pengar.. men nu ska jag dra och fixa iordning mig lite för skoldagen!  Lägger in en bild på mig, hanna & pernilla en vårdag då det faktiskt var sol tjillivippen!

image13

sanningens ögonblick

kan erkänna att jag aldrig städade rummet förrut, eller, jag började faktiskt! Sen kom pappa hem och frågade mig om jag ville åka och träna med honom på nautilus så vi åkte in och lyfte lite vikter.. Så nu har jag faktiskt lite dåligt samvete för att det ser för jävligt ut i rummet! och jag har ingen lust att göra det nu heller - tänkte sätta mig framför tvn och bara slappa.. Har varit död hela veckan känns det som + att jag har gryyymt ont i min vad! Troligen en låsning i ryggen som klämmer en nerv så det blir kanske att gå till massör och massa imorgon. Aja, det löser sig till slut men kan lova en sak, - jag ska sova enormt mycket i helgen!
image12

STÄD TAJM!

ni skulle se mitt rum -ser ut som en bomb har slagit ner eller nått! Så idag ska jag städa vilker typ är det tråkigaste man kan göra, finns inget värre! men ibland känns det som om man verkligen måste göra riktigt tråkiga saker när det är välbehövligt.. aja, får nog ta att hitta på nått roligt också,  någon glädje måste det ju vara på dagen! Men nu ska jag sätta på musik på HÖG nivå och börja städa.

image11

Ut med jättebebisarna!

såg på hockey med mamma, pappa&syster igår!  LHC vann igen  ♥  Det är så roligt att kolla på hockey med mamma för hon blir så arg när dom tacklas och slåss - och så är det ju typ hela tiden! Men nu ska jag dra till skolan.. ses!

It´s a game of give and take!

tjillivippen

var riktigt trött idag när jag vaknade så orkade inte fixa iordning mig idag.. Så här sitter jag utan smink i en jogging overall och ska snart dra mig till skolan. Hoppas det inte är när jobbig dag för det orkar jag verkligen inte - håller på att bli sjuk eller nått!  Men vi har ju iallafall hemkunskap som tar up nästan hela förmiddagen så det blir nog inte så jobbigt..    Sen ikväll ska jag träna innebandy - riktigt skoj!  känns som det var jätte länge sen! Men nu kommer hanna när som helst så måste kila! 

GRATTISGRATTIS

Idag fyller sofie 17 år,  shit asså! Vi ringde till henne förrut när vi var i skolan och sa grattis..  Turbullen hade ju studiedag idag - skööönt! Jag vill också ha studiedag eller dylikt på min födelsedag, men det har jag ju inte.. Däremot är man ju alltid ledig dagen efter, riktigt skönt!

image10

(bilden tagen på sofie i falun maj -07)

hallojs

passar på att lägga in en bild på mig och min kära kusin pontus!

image9

tudelu

sitter här och väntar på att mamma ska åka så man kan äta frukost i lugn och ro - låter som jag håller på att bli gammal!  Ska till skolan sen med men det är ganska slappt idag för vi har hemstudiedag..

Igår så hade vi någon slags teknik dag i skolan eller nått där man skulle bygga värsta konstiga banan! väldigt komplicerat kan jag lova! Men min grupp (matilda, erik, felix&jag) vann ju iallafall nåt pris så det måste ju ha gått bra..
Efter skolan drog jag, mamma och min moster mia till mina kusiner och tog en fika.. Var även tvungen att spela ett turtles spel på playstation med pontus samtidigt som pauline ville leka häst och satt på min rygg eller sprang i väg och gömde sig och så skulle jag hitta henne.. Men hon återvände snabbt igen när hon märkte att ag aldrig hittade henne ( var ju inne i spelet! ) ..  Sen på kvällen gick hanna och jag en promenad och pratade en hel del..  skönt att göra det ibland! Men nu hör jag att mamma har lämnat köket,  ses senare!

i´m sick and tired

hallojsan,  väldigt dåligt uppdatering från min sida - ber om ursäkt, ska försöka skärpa mig på den fronten..
Idag har verkligen varit en sån dag man inte får nånting gjort. Sov länge imorse, hjälpte mamma att städa lite efter en fest som de hade i pelarsalen sen efter det sov jag i typ 3 timmar, vaknade, fixade iordning mig på cirka 15 minuter och sen drog på kalas hos min kära kusin andreas vid fem.. 
Eftersom jag sov bort ett antal timmar där känns det inte som jag har gjort någon nytta när man ser till allt som behövs göra.. Imorgon är det skola igen vilket är otroligt segt ! Känns som att sådär tre veckor ledigt på en paradisö skulle sitta redigt fint just nu - vilket önske tänkande.. Vem har sån tur - inte är det jag iallafall..


Life goes on

hallo, idag började dagen med att jag, mamma&pappa for till linköping. Åkte till golfbutiken där jag inhandlade en lacoste piké och en j.l kofta. Riktigt somrigt!  Efter det åkte vi hem och åt och sen åkte vi ut till lindö och hälsade på min morbror och hans sambo. Har precis flyttat dit så var första gången vi var där - får det riktigt fint faktiskt!  

Nu på kvällen var jag och jenna nere och hämtade hem mat från åby krog - husets pasta är god kan jag lova!

Hello out there

Idag hade vi som sagt nationellt prov i engelska.. Var både svårare och lättare än vad jag hade förväntat mig!  Annars idag ska jag bara ta det lungt - kanske sätta på någon bra film..?  Får se om det blir som tänkt i helgen, sånt fall händer än del men får se om det blir av i slutänden..   Hoppas alla har haft en bra dag i det fina vädret för det har jag.  Passade på nu när vädret var bra att köpa en mjukglass med polkaströssel - me like polka  ♥
Men ska sätta mig vid tvn nu och se på nått roligt, annars kanske jag sätter på film.
Ha det kanon så hörs vi!

Vår, vår och sol

Hej igen. Vill bara säga att jag har varit duktig och utnyttjat det fina vädret för en gångs skull!  Man klagar alltid över att det är så kallt och tråkigt på vintern (dock är det bra att man kan åka skidor) och sen när det väl blir vår är man inte äns ute när vädret är bra -  konstigt det dära egentligen. Men jag bestämde iallafall med Pernilla&Sofie att vi skulle ta en promenad och köpa glass vet ni hur gott och skönt det var att få såna vårkänslor? UNDERBART!
Tog några bilder också så ni skulle få se vad vårigt det var  ♥

Innan jag gick promenaden tog även syster några bilder på mig så jag upptäckt att jag knappt äger några bilder som är någorlunda normala och seriösa på mig..  Så systra min tog ett antal bilder på mig så jag tänkte vissa några!
Insåg precis också att vi ska ha ett nationellt prov i engelska imorgon -  ända fram till lunch! Hör ni hur hemsk det låter? får väll hoppas att jag överlever iallafall nu när hanna hjälpt mig skaffa en blogg! 

image4

image7image8


tjollahopp

Kom nyss hem från den dära rackarns skolan man går i. Har typ jobbat lite med andra världskrigen och haft matte.. Sen sista timmen var det dags igen - vi hade musik och skulle jobba med vårt cäldigt framgångsrika radioprogram! Jag, johanna, elin, bea och fiffi kom ju i en grupp och måste säga att alla är ena enorma idé sprutor.. Men vi har ju iallafall skrivit lite på manuset så helt dåliga är vi ju inte! 

Annars idag ska man väll inte göra så mycket, kanske blir att ta en prommis då det, håll i er nu, är cirka 12 grader och typ sol/molnigt!   Första dagen på länge som känns bra - våren är här (igen)
Börjar få träningsabstinens med,  har ju inte tränat på typ två veckor eller nått ( räknar inte gympan för våra fem varv runt halvplan med martin framkallar ju inte direkt någon svett i pannan).. Pappa har varit sjuk så har inte kunnat träna på gymmet heller, tänker ju inte betala 40 kr för att kunna åka buss in direkt.  Ska bli skönt när man får sitt busskort när man börjar i den stora starka staden norrköping! Men nu ska jag göra nått nyttigt istället för att sitta här och klaga på att jag inte tränar, kanske ska städa rummet - det är välbehövligt kan jag lova! 


and i want this outfit!

image4


Kan någon säga att de har sakerna är annat än alldeles alldeles underbara!
Klänning är från Forever 21 & skorna och arbandet kommer från asos  ? 
Det här skulle jag bära med både stolthet&glädke i sommar - utan problem!


Hallo everybody!

Har precis kommit hem efter en tripp till Team Sportia med min kära fader och syster. Som toppen på moset övningskörde syster så nu är mina naglar korta igen, haha.  Nevars, hon var väll ganska duktigt..

Annars har man ju bara varit i skolan idag som kändes ganska slapp. Fick inte direkt så mycket gjort utan satt och pratade bort lektionerna istället - mycket bättre enligt mig! men man får väll skylla sitt dåliga arbete på att man är sådär lite trögstartad efter ett lov, och inte vilket lov som helst -påsklov! Jag tror inte många kan säga att de gjort annat än ätit på det lovet!   Men nu ska jag läsa alla dagliga bloggar som jag faktiskt inte hunnit läsa än vilket är väldigt nödvändigt att göra varje dag..  Har ärligt talat blivit helt beroende av dom and i love

Tjingeling plingpling!

Idag har Hanna den lilla bärfisen hjälp mig att göra en blogg!

image2

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0