the day

hallu, snart är det fredag och det ska bli riktigt skönt kan jag lova! har inte riktigt kommit in i rytmen än med skola o sånt.. Förrutom skola har jag varit på maxi idag och inhandlat två par jeans på jc.. Har inte provat dom än men hoppas dom ska sitta fint :)   inhandlade också en målvaktströja som jag kan ha på träningar så mamma slipper tvätta så snabbt^^  Nu är jag nyss hemkommen från coop där syster har jobbat.. Ska ha tjejmys med mamma&henne ikväll för pappa är bortrest så blir lite av en mini-lördag idag  ♥ Så nu står jag här i köket och väntar på att pommen&korven ska bli klar och så ska vi sätta på nån bra film - mys på hög nivå :D 


ps. Imorgon är det en riktig schnygging som fyller år, mer om det imorrn ds.

shoppa

igår ( och imorse ) upptäckte jag att jag är i ett stort behov av att fräscha upp min garderob! så jag frågade snällt min mamma om hon ville följa med och vara smakråd idag efter skolan, och vad svarar hon :  men du kan ju inte, du ska ju til frissan idag!!  Tror ni inte hag typ blev dunder glad när hon påminde mig eller?   äntligen ska jag få tillbaka mitt bruna hår  :D  men jag är fortfarnade i stort behov av nya grejer till min garderob ( och lite annat ) så här skriver jag en lista på allt jag vill ha just nu!

svarta jeans
snygga höstskor
stickad tröja
t-shirts
college tröja
leggings
väska
randiga block
foundation
smycken
nya boxarlinnen


tror det var nästan allt.. Shit, får nog bli en shoppingtur den här veckan ser jag :D ♥

Morgen

igår så fick jag sluta en heeeel timme tidigare! så skönt ( och snällt ) haha. Men iallafall, blev ju så fint väder igår så mamma, pappa&jag fick för oss att ta en promenad runt strömmen. Det hela slutade med att vi körde mingolf i folkparken! riktigt kul! Imorse höll jag på att dunder försova mig :/  glömde visst ställa klockan igår så jag vaknade av att nån lastbil släppte sten utanför vårt hus.. Som tur var var klockan bara i tio i åtta då och jag börjar ju kvart i tio så nu sitter jag här med massa tid över - yey! 

please don´t stop the music!

kommer ihåg för jättelänge sen så skrev hanna ett inlägg i sin blogg är man skulle lista sju låter som betydder mycket för än eller som man lyssnar mest på för tillfället. Så nu när jag har lite tid över tänkte jag lista lite låter - utan ordning kommer dom nu här nedan! 


 1.
tracy chapman - change. den här låten kommer och går lite för mig. Men alltdi när jag hör den så tänker jag verkligen efter. undra om alla verkligen skulle göra samma saker som dom göra ifall dom visste att dom skulle dö. Jga kan ju säga att det gör inte jag. Jag skulle ändra mig totalt.


2. takida - killed by train. Alla som känner mig vet att jag verkligen älskar takida. Dock var det jätte svårt att välja ut en som betyder extra mycket. Men tillslut blev det iallafall den här för det var den allra första låten som jag hörde med dom (tack var min syster för sjuuukt länge sen! ). Texten är även helt underbar.


3.simple plan - welcome to my life. Är väll precis som hanna västan tvungen att ha med denna låt på listan. Resan till usa -05 kommer alltid förknippas med låten. Resan är helt oförglömlig och trots att det var tre år sen det var minns man allt som igår när man lyssnar på låten!


4.
shakra - and life begins. Låten kommer alltid förknippas med fotbollskvällarna med killarna. Allt var så avslappnat, allt var så kul - livet var så enkelt! Och låten hade till slut rätt, a new life begins. Dock inte på samma sätt som det sjungs om i texten.


5.proclaimers - ( i´m gonna be ) 500 miles. haha, allsång i bussen är väll nästan det ända som behövs nämnas.  Österrike resorna skulle inte vara densamma utan denna låten på before-ski och after-ski i bussen :)


6.
papa roach - scars. Den här låten hade jag hört många gånger innan jag verkligen började lyssna på den JÄMT men hade aldrig tänkt på texten. Lyssnade nästan jämt på den låten för två år sen. Låten kan säkert tolkas på många sett men som jag tolkar den på känner jag verkligen igen mig i texten och ibland känns det som att det är jag som skrivit den..


7.gasolin - this is my life. Egentligen skulle vi klara oss med så mycket mindre saker och allt än vad vi gör. Varför göra allt så komplicerat hela tiden?  Behöver nog inte säga mer om den här låten.


8.
green day - jesus of suburbia. kommer alltid älska den här låten. Hur den är uppbyggd i "kapitel" och varje kapitel innehåller ett rejält budskap. Det underbara med låten är också att den har så många olika delar musik i sig..



jaa, som ni ser klarade jag inte av att lista sju låtar.. råkade visst bli åtta men när jag tog dom viktigaste vart det 21 från början så då förstår ni hur svårt det var.. Ni får ursäkta om det inte är bästa länkarna och så + att shakra inte fanns, men nu vet ni lite vad för musik som betydeer nått för mig!

jaho

dagen/kvällen blev inte helt som planerat men ändå riktigt bra. nu är jag trött så ska sova ^^


ÄNTLIGEN

asså, ibland blir jag så är på blogg.se!  har försökt uppdatera flera gånger på sistonde men det går verkligen inte.. Men nu gör jag ett nytt försök :)    I måndags började jag på gymnasiet, det vill säga, ny stad, ny klass och ny skola! Känns faktiskt ganska bra än så länge.. Men nu har jag precis kommit hem från fyverjkerier + rix fm festival :)  träffade mina söta tjejer som jag inte sett på evighet ( eller inte )  ♥  julias nya klasskompis gustaw  ( eller gustawow som jag sa^^ )  kom också och joina oss på rix fm och så gick vi alla ner rill fyrverkerierna :)  för er som inte vet är det sm i fyverkerier i norrköpoing den här veckan så samma sak blir det imorgon!   imorgon är det även skola igen - börjar 8.10 paaaaaain!  men ska få skjuts av mamma så det är skönt iallafall :D  problemet är bara att jag inte vet nån som ska ha den lektionen mer än mig..  men man hitter väll alltid nån som ser vilsen ut i korridoren som man kan förmoda ska på samma lektion. men nu ska jag dra mig ♥

härliga ifk

glömde säga förrut att ifk norrköping vann på hemma plan ida över gefle!   Fan vad härligt med sger!

i´m back!

asså,  jag är verkligen sjuuuuukt dålig på att uppdatera min blogg.. Men jag vill inte skriva när det inte känns rätt, jag har ju trots allt bloggen til att skriva när jag känner att jag behöver skriva av mig lite ^^ haha.  Menmen,  har inte gjort något kul eller nått att berätta om på sistonde känns det som..  Idag var dock mamma, jag och mormor uppe på stan och kollade in lite av de höst kläder som kommit in. Finns faktiskt en del guldkorn i det hela :) dock ska jag försöka spara lite pengar nu och egentligen finns det inget som jag verkligen behöver..  Imorgon ska jag iallfall träna på nautilus tror jag. Har försökt komma igång på riktigt nu med träningen så pappa och jag var där och tränade styrka igår. Sen på eftermiddagen har jag en golflektion inbokad med en pro på hemmabanan, han ska rätta till lite som inte är perfekt. På kvällen ska jag iallafall ut till åby och spela en innebandy turnering med laget och sen ska vi på resturang tillsammans :)  kul att innebandyn kommit igång igen  ♥  Men känner att det inte vart så roligt inlägg nu men så är det. I vilket fall är jag på gång igen - och det känns bra!

HURRAHURRAHURRA

igår var jag som sagt i stockholm, handlade en del fina saker faktiskt  :) det hela slutade iallfall med att vi gick och klippte oss, jenna&jag klippte oss kort haha..  Menmen,  nu ska jag inte babbla på massa om stockholm får idag är det ingen vanlig dag.. Min älskade mamma fyller ju år!


yippi

hallojs :)  idag har varit en sån där underbar slappis dag som man bara måste få ha ibland! Hann dock gå upp en snabbis på stan och kolla lite höstkläder som börjar rulla in i butikerna nu. Jag säger bara lindex, vilka underbara kläder i höstkollektionen! skönt att se att dom ryckt upp sig lite :) menmen, på kvälls kvisten bestämdes det att jag ska dra till stockholm imorgon med jenna&anny !!  ruuuuuuligt. Dock så går bussen vid sju fån norrköping så blir att gå upp riktigt tidigt.. Men jag hoppas iallafall på att hitta en present till lilla mamma som fyller på tisdag och så är det klart man vill hitta lite fint till än själv :D men ska nog dra mig mot sängen så jag kan somna snart - lär nog behövas för att kunna komma upp imorgon^^  ♥

i believe in a thing called love

hallu, regn, regn och åter regn är väll det ända som behövs sägas idag.. Känns som höst nu. Men när jag sitter här i höstvädret och tittar på h&m höstkollektion finner jag ett starkt ljus! den här MÅSTE jag ha i höst!


oooohh



så här vill jag se ut i höst! riktigt snyggt enligt mig..

Sommaren är kort!

bad update - i know! Men har ju varit sjukt bra väder läääänge nu så jag kan väll få vara ursäktad! Har legat ovh solat varje dag och söndag - torsdag har jag varit på mormor och morfars land vid glottern varje dag och badat, solat och bara harft det skönt  ♥ riktigt härligt. Var skönt att få lite rejäl semester nu efter allt med flytten och det - var välbehövligt!  Menmen,  nu ska det ju börja bli sämre väder igen men på nått sätt känns det ändå okej, har ju haft flera dagar som varit helt perfekta nu då man solat hela dagen och sen på kvällen sitter ute och äter och sen spelar kort medans man sitter och tittar på strömmen  - underbart är vad det är!  Nu börjar jag vänja mig vid att vara stadsbo också.. Var lite konstigt i början men nu känns det riktigt bra!  I veckan var också jag, pappa och anton och kollade på ifk match för första gången den här säsongen.. Även om det börjar se mörkt ut så tyckte jag ändå att man kunde se några ljusglimtar bland dom , haha. Menmen, nu ska jag sätta mig ute på baltanen och njuta av sommaren!

RSS 2.0