beviset varför jag är bättre än jenna!

tjeeena!  grym dag i skolan idag trots att jag inte var så effektiv kanske, höhö. Är så jävla skoltrött och heeeelt slut så har fan ingen ork längre. Men igår fick vår allas pappa-philip körkort så efter lunch blev det mcdriven och en härlig mcflurry i solen - yummie!  sånt som gör ens vardag lite lättare. Har även försökt att plugga lite miljöpolitik så här på eftermiddagen och kvällen men allt är så krångligt så det är jobbigt att ta in all information och fakta. Men har ett prov på det hela imorgon och måste prestera bra på det :/  hela den här veckan är sjuk och nästa vecka med men sen tror jag att det lugnar ner sig lite så jag kan koncentrera mig mer på körkortet - PANIK! 

letade nyss efter ett recept på chokladbiskvier när jag hittade ett väldigt underhållande receptskrivet av en ung liten johanna. gäller att börja tidigt, medans jenna skriver att hennes favorit mat är lilla menun så ägnar sig andra åt att skriva recept - HA!

Kären banan
heler det i en burk
o boj i  en mat ked
glass
2 ds mjölk
vifpa
mil sik

 


tjena kexet här står du och smular

har kommit hem från åland nu, heeelt död assså. men vi har haft riktigt kul även om det inte blev så många matcher oså - bästa laget haha. nu ska jag lägga mig - jersey shore på tv ju :D haha. sen imorgon är det skola 8.10-15.20 och efter det bär det av till stan för att inhandla present och kolla lite till mig själv. sen måsteh ela kvällen vikas åt att plugga historia, miljöpolitik och samhällskunskap. ciao!

utökning av önskelista

efter en hel del påtryckningar från min kära släkt så har jag kommit på ännu fler grejer som sätts upp på min önskelista , i know you love me! 


kan väll inte påstå att jag är en stjärna på att fotografera direkt men alltid kul med riktigt fina bilder - och det är stor skillnad mellan vanlig kamera och systemkamera! dock vill inte jag ha en klumpig sak som man aldrig spontant kan ta med sig utan måste ha speciella foto-stunder med.. därför har jag bestämt mig för att jag vill ha en kompakt system kamera som är nått mittimellan liksom, you know, lilla landet lagom.

 

 

dessa skor skulle jag också vilja ha! från vagabond kommer dom och dom skulle jättegärna vilja sitta på mina fötter hörde jag dom viska om häromdagen, shit vilka skönheter!

 


fan, verkar som om skorna bara finns upp till 39 :( kan det vara sant? måste undersökas! 

 


hänt sen sist

riktigt kass uppdatering på sistonde jag vet. Har dock inte haft tid då jag varit i fjällen, djurparken, haft träningar, enormt mycket läxor + det jädrans körkortet! men ni kan va lugna, det går framåt!   var alltså i sälen förra veckan, söndag - torsdag, och vi hade det så sjukt bra. åkte med eemas familj + hennes brors flickvän. Hade klarblå himmel och sol varje dag typ och var riktigt najs att få svischa ner för backarna. för att ni ska förstå hur bra vi hade det i sälen ska jag härmed visa tre bilder, njut!


hard work work

dags att dra iväg på jobb, ciao!

sunny day in linköping

idag har jag återigen varit duktig :)   gick upp sju för att jobba! damn good. Jag hjälper mamma att fixa om märkningen på rummen inom landstinget så idag var vi på linköpings sjukhus och imrogon ska vi ut till finspång och fixa upe vid operations salarna och allt! När vi var klara i linköping idag åkte vi till ikea o åt dom klassiska köttbullarna haha. Vi delade också på en morotskaka som efterrätt - det var vi värda! Gick också till ikano o köpte present till min kära kusin som fyller år idag så vid halv 6 ska vi ut till åby och fira honom - 16 år! faaan va gamla vi börjar bli^^


blondie is back

hallojs allesammans :)  idag har jag faktiskt varit relativt duktig o tagit tag i mitt liv lite!  ställde klockan på halv tio, gick upp o duscha, för att vid 12 dra tills frissan o färga utvxten + gör lite slingor i underhåret för att ljusa upp det lite. Direkt när jag var klar kände jag att det fanns en viss likhet med anya i top model ni vet. Enda skillnaden är att jag har kolsvarta ögonbryn.. Syrran satte direkt igång med ett ihärdigt tjatande om blekning av ögonbrynen så vi för väll se vad som händer, hon har lyckats övertala mig förrut..  Så här ser jag ut nu typ, jag är gryyyym på paint asså!





iallafall, efter tiden hos frissan insåg jag och syster att våra magar skrek efter lilla menun (HAHA) och chicken nuggets så blev att ta mcdriven på vägen hem :) yuuuuummie! som vi sa, man måste få unna sig ibland^^   sen gick jag o la mig i sängen o tänkte ta en liten skön tupplur på ett par timmar men sen när jag låg det kom mitt samvete ikapp mig och jag tog tag i livet och började läsa teori boken för körkortet!!  jag vet, det låter för bra för att vara sant, men den här gången skojar jag inte och ni har inte läst fel. Så jag låg o läste i en heel timme tills jag dog av uttråkning och insåg att simpsons var roligare - men ändå! jag läste intensivt i en timme -creds to me!

Nu kom jag nyss hem från första teorilektionen också, eller nyss och nyss, hat nästan varit hemma i en halvtimme men tar ju ett tag o kolla bloggarna oså. Får se om jag orkar plugga mer ikväll eller om jag fått min dos för dagen, något säger mig att det är DH på tv ikväll och då måste man ju få chilla framför tvn. Love you all , puss  ♥

jag vill ha

nu såhär när det börjar närma sig min födelsedag tänkte jag passa på att skriva lite vad jag önskar mig, iallafall det jag kommer på just nu^^ utan inbördes ordning komme dom här :

 

dessa solglasögon skulle jag mer än gärna ha i min ägo! har ju en lista på tre saker jag ska äga nån gång i livet: en miumiu väska, ett par louboutin skor och ett par designsolglasögon. alltså skulle ett mål vara klart om jag fick dom här - kärlek!





skulle vilja ha ett presenkort på salong matilda. I sommar vill jag ha nagellack med typ hårt grej över så man slipper måla naglarna på heela sommaren - sjukt skönt! Sen så vill jag så gärna ha en ögonfranförlägning och i vår/sommar ska dom börja med det på salong matilda :)





eftersom jag drar till magaluf i juli och inte har allt för mycket pengar skulle jag absolut inte säga nej till att få euro!  nu står den ju väldigt lågt också så en väldigt bra investering för alla att köpa nu - man får liksom mycket för pengarna^^  troligtvis den present som jag är i mest behov av.. give it to e baby!




sist, men inte minst, skulle jag ju inte tacka nej om jag blev erbjuden lite alkoholhaltiga drycker - yummie!



det var min önskelista just för tillfället. Har sagt läänge att jag vill ha ne böckerna men har insett hur sjuuukt dyrt det är så har väll insett att man inte kan hoppas på mirakel liksom :) update av listan kommer säkert komma!


glädje

igår var emma&hanna här o chilla typ. Hanna&jag pratade gamla minnen som bara vi förstår, så är det när man känt varandra nästintill hela livet :)  

idag var jag sjukt seg och låg hela dagen i sängen o mös fram till halv fyra haha. Bästa jersey shore maraton med så man blev ju underhållen liksom! sjukt hur mycket trubbel det kan bli efter ha känt varandra i typ en dag ^^  men vid halv fyra åkte vi ut till åby iallafall o kolla på när åby tog sista steget i kvalet - nu är det division 1 som gäller! FAN vi stolt man blir att vara en del av åby oilers ibk ibland asså - grattis killar :D 


RSS 2.0