damn girl

okej, helt seriöst har jag panik.
imorgon är det nationellt muntligt prov i svenska b.
jag ska hålla ett föredrag i exakt 5 minuter om språkets makt och möjligheter.
min lärare kommer tycka att jag yrar bort från ämnet.
jag kommer lägga in massa små ord.
jag kommer prata för snabbt.
alla kommer ställa jobbiga frågor.
jag kommer hänga mig på skolans toalett.
tack fö mig.

hej jag är blek



lite sol kanske?

aldrig ledig från skolarbete

tjenatjena. 

vaknade runt halv tio idag, skönt att man inte sover bort allt för stor del av dagen. Satte mig direkt vid datan och började pyssla med mitt historia-arbete. Har suttit med det fram till nu så känns jävligt bra faktiskt. Har skrivit grunden och ställt upp frågeställningar men även letat upp grymma källor så nu har jag bara kvar att svara på frågeställningarna - good work johanna, thanks! 
igår var jag ju i falun så då passade jag på att läsa en bit i huckleberry finn medan emma var iväg. Känns faktiskt som jag varit duktig hittills på lovet då jag även renskrivet mer än hälften av alla fältanteckningar jag gjorde i Indien :) igår bestämde jag att jag skulle jobba så långt jag orkade med historian idag ( får fyra lektioner till i skolan också ) och sen imorgon ska jag ta tag i svenskan, har nationellt prov torsdag efter lovet och det går ut på att vi ska prata i exakt 5 minuter om ett två texter som finns i ett häfte vi har fått o så ska man välja infallsvinkel och så. Ganska svårt och allt måste förbredas hemma. Så det blir att ta tag i det imorgon. Känns ändå som att jag ligger i fas med det som ska genomföras på lovet. Vill ändå ha lite kul på lovet också så därför bli det att planera upplägget av dagarna, som igår, kul grej att åka till falun liksom men hann även med att läsa boken, goodie.

imorgon blir det utgång på kvällen men som sagt, innan det förbredelse av svenskan. Nu är det dags att leta fram en överstrykningspenna så man kan få ut det viktigaste i hisorie-texterna och på så sätt förenkla arbetet nästa gång..
ciao!

 


RSS 2.0