gäller att passa på medan solen är framme

har sagt tidigare att jag har grymma killkompisar. Fick ett sms förrut av philip som ville hitta på nått så strax blir det att träffa honom och wille :)  vi ska åka till maxi o köpa nått gott o sen lägga oss i antingen philips trädgård eller nån annanstan som är chill. Sjukt härlig kväll! 


hottest day eveeer

idag låg jag ute i solen lite mer än en timme - rekord? tror fan det!  sen åt jag är för jävla härlig luch som skriker sommar - sill&potatis ♥  efter lunch la jag mig ute igen o kollade lite i tidningar oså. hörde jag frågan om jag fått färg? inte ett skit. syns inte, går inte att ana minsta lilla antydan till solbränna!  så nu har vi klargjort det.

efter ett tag när jag tröttnat på värme kom toffife och hämtade mig, love that girl!  vi åkte till maxi o kikade lite på klänningar o sen satte vi oss på mcdonalds o käka glass i solen :) yummie. skulle egentligen tränat nu på kvällen men den blev inställd för att vi var så nåra.. tråkigt när man var så inställd på det bara för annars kunde jag ju varit med tove längre men hon var tvungen att fara vidare till emelie..

Men nu är det snart dags för att se på sex and the city. älskar att dom sänder det varje kväll med start tio över elva - perfekt tid! så nu väntar två avsnitt på mig :) herrå.




bästa tove på skolavslutnigen!
nu är hon bracefaaaace MOHAHAHA


yo

idag har jag inhandlat slingfärg så i nästa vecka nån gång blir det lite uppljusning inför den riktiga semestern :)  köpte även ett par till svarta cykelshorts typ som jag ska värva med lite. det gäller att vara noga med ekonomin och tänka igenom varenda utgift noga!  har en liten lista med vad som FÅR inhandlas - allt annat är förbjudet. men man får drömma liiite..

nu saka jag strax fixa mig lite för att sen åka till åby för att fira mosterns sambo som fyller år :) vettifan vad jag ska ha på mig men har städat+rensat min garderob idag så nu har man lite mer koll över allt - damn good.


yeey

helluuu, idag har jag varit så jävla slapp fast ändå duktig. Träffade kashow babe, käka godis och såg på film i min säng :D haha. en nu på kvällen drog jag träning igen sen hem till typ två minuter över halv nio - spaaaanien  ♥ på tv. Till det avnjöts en räkmacka från lindahls, sjukt nice! 

 

alltid när man är med karro så händer det nått kul, bästa!

 


nada betydelse

tjeeeenaa  ;)    fan idag har jag inte gjort ett skit, verkligen ingenting. eller gick neri förrådet o hämta en sovsäck som jag sedan droppa av på scorett hos syrran. sen hem o käka, vart fan tog alla timmar vägen?  men jooo, nu när jag tänker efter träna jag fan förrut ju! damn, va duktigt.haha. börjar bli senil-kul.

prata med tobbe förrut han nämnde nått om en speciallitet på mallorca typ spädgris eller nått, inte fresh. bara tre dagar nästa vecka sen drar vi ut på sjön i firar midsommar, craaazy. Fucking awesome att va ful och bara ha chill ute i skärgården på midsommar. Förra året fick jag planer samma dag som midsommar, drog till en herrgård o festa typ i gästhuset. Hon som hade festen decka o när hon vakna o snubblade fram typ pptäckte hon att det var mycket folk eller nått så hon fick panik o låste in sig själv i huvudbyggnaden så hennes närmsta kompis fick klättra in genom ett fönster^^   sjukt.

nu är det heller inte långt kvar till den riktiga semestern - skärgården. Måste dock bättre på min absoluta obefintliga bränna först. Ska ju bli sjukt brun den här sommaren! det enda som stoppar mig är pengarna, vad ska man prioritera liksom? 

jäkligt flummigt inlägg så ska nog inte skriva mer. ciao!

bästa!

Måste bara göra ett inlägg för mina killkompisar. Det är vi som kommer åka till magaluf o sola&bada&dricka saft!  Ibland visar dom såna sidor som gör att man är så jävla glad att ha dom runt omkring sig :)


Grattis far!

idag fyller min kära far 45 år. även han börjar komma upp i åren nu, gråhårig o dan^^   oh ja, jag är väldigt social som sitter på mitt rum vid datan men mycket folk på liten yta har aldrig varit min sak riktigt. Har fan huvudvärk av allt oljud!  Men i vilket fall som helst, daddi fyller år och det tycker vi om. Har världens bästa pappa, verkligen sant!


nelly&jag kommer alltid vara nära vänner!

vill tröst shoppa. livsfarligt att titta in lite på nelly sådär när inte humöret är på topp. men allt det här för sisdär 650 kr inklusive frakt känns ganska värt på nått vis :)



tänktänk

ibland, eller ganska ofta, får jag lite panik över att tänka på mitt liv. Jag är en otroligt tänkande person vilket kan vara både positivt och negativt. Men i vilket fall tänker jag ofta hur mitt liv har blivit och vad man egentligen gått igenom och vad som format än till vad man blir i framtiden.

Jag får sån otrolig åldersnoja när jag tänker efter. Jag är 18 år, livet har bara börjat jag vet, men ändå. Jag har körkort och den här tiden om ett år ska jag kanske flytta till en helt främmande stad med helt främmande människor! Kommer jag komma in någonstans? om jag kommer in, kommer jag klara mig? är det för svårt?

den här våren har varit jävligt slitig och jag har haft så jävla otroligt mycket i skolan+körkort+mycket som hänt med männsikor omkring mig. Jag erkänner, det har varit jobbigt psykiskt och tagit hårt på mig. Men nu har jag sommarlov, livet leker och jag har god tid på mig att fixa saker som jag tillsammans med lärarna har beslutat skjuta upp lite. Kollade nyss på mina betyg och jag är nöjd, men kommer dom räcka? när man gick på hulta och fick betyg så var det klart att man ville ha mvg men nu måste jag ha dom.

Sen är det allt kring min kära resa som jag har sett fram så jävla mycke till. Nånting som jag lärt mig är att livet kan ta vändning jäkligt snabbt, nånting man tror aldrig ska hända kan ske imorgon. Jag vill åka, på ett sätt, för det kommer att bli ett minne för livet och har sjukt kul med det sällskapet. Men samtidigt är det inte samma sak längre, vi skulle ju göra det tillsammans - vi. Nu är frågan om det är värt alla pengar, eller om det är mer värt att lägga på nått annat? kommer det bli kul, eller kommer jag ringa gråtandes hem? man ska leva efter carpe diem, leva varje dag som om det vore den sista. om jag inte skulle åka, skulle jag ångra mig för alltid då?

fan vad jag hatar att tänka ibland, it´s killing me! 
livet är inte de dagar som gått utan de dagar man minns - kanske kommer det ge mig mitt svar till slut.


gummistövlar

medans andra blir kära o vill ha h&m plagg eller kanske ett monki-plagg får jag såna där feelings att jag bara måste ha nått skumt, dryrt konstigt plagg. Eller plagg o plagg, oftasst skor.

Den här gången MÅSTE jag ha gummistövlar, hunter carnaby boa tall för att vara exakt. Vill ha dom i sommar till shorts o lite för höga strumpor o en bulle på huvvet o sstora solglasögon. vill ha dom i vinter med min svenne-jacka och ett par härliga welly warmers. FAAAN ge mig pengar!


RSS 2.0