.

jag är trött. min syster, som för övrigt är jävligt bra, har tvingat o slavat mig i flera timmar o fixat i mitt rum. nu är allt ändrat och för första gången sen jag flytta in har var sak sin plats. känns för jäkla nice. hon är bra min syster!


love

är så freaking hungrig så ni förstår inte! vi håller på att pina oss här hemma för att vi vill vänta liiite med att äta men vid 6 nån gång ska vi ut till åby o köpa pizzor :)   blir en mumma kyckling vilket är världens godast pizza no doubt! är kyckling+tzatziki klickar på den, so johanna-style! haha^^ 


ikväll ska vi ha tjejkväll för far är borta. så josie, jens, mor&jag ska ha mys i soffan med godis ( mycket ) o som sagt pizza :)

så inte värt det

kul att man egentligen har sovmorgon till 12.50 men istället läggs det en föreläsning på arbetets museum klockan 9!  och inte nog med det, när man kommer dit får man redo på att föreläsarens mobil hade gått sönder imorse så hans mobil hade aldrig väckt honom - och han var kvar i sthlm! kul. dessutom var eftermiddagens lektioner inställda så det var bara att traska hem igen.

jag fick även med mig tobbe, tobbe, philip&wille hem då vi bestämde oss att ta tag i att lägga upp bilder från magaluf på fb så numera finns det ett album som heter kulturresa till magaluf. för typ en halvtimme sen blev vi klara o då drog killarna till åby o grilla men jag hade inga pengar så kunde tyvärr inte joina. Nu sitter jag här o är groteskt hungrig meeeen, vi har 2000 byggarbetare i våran lägenhet som är ÖVERALLT!  nyss fick jag berättat för mig att dom hade fogat(?) om i köket o att det var jätteviktigt att vara enormt försiktiga tills imorgon bitti för först då var det torkat (note to myself: säg det till övriga personer i familjen)

nu väntar jag på att dom ska dra härifrån så jag kan förtära någonting som innehåller nån sorts näring -PÖSS.

yees babe

okej, det här är det absolut sista inlägget jag gör på mitt sista sommarlov någonsin. Har grymt många tankar o känslor som rör sig nu men den här sommaren skulle jag vilja sammanfatta som stärkande, mysig och allmänt awesoooome!

imorgon är det första dagen på mitt tredje och sista år på hagagymnasiet. får två år sen var man där o va sjukt nervös och började i en klass med bara okänt folk, men det sluta ju bra eller hur? det här året ska bli det bästa vi har varit med om. vi ska ta vara på tiden men jag kan ändå knappt bärga mig tills vi står där i våra vita klänningar! jag ska verkligen ge allt det här året (ja, jag har sagt det förr o det har inte slutat så bra) o leva på nått slags rus över att det inte är lågnt kvar. Vi kommer räkna dagarna, vi kommer få panik om vad vi ska göra sen, vi kommer ha panik över våra betyg, vi kommer tycka lärarna är orättvisa, vi kommer bli stressade men vet ni? det hör till sista året!  och om ett år vid den här tidpunkten, har vi kanske upplevt den sista sommaren på hemmaplan för att sedan bege oss till olika städer och göra för jävla bra ifrån sig.

så trots att det känns för jävligt o gå upp tidigt imorgon, o komma in i någon slags vardag igen, så är jag redo för det absolut sista året på gymnasiet.

festen

tjena :D igår hade syrran sin efterlängtade 20-årsfest/kräftskiva o damn va bra det blev tillslut!
bilderna säger allt, eller?



sista veckan, sista sommarlovet

hellu :) sista veckan nu innan skolan börjar så man får verkligen ta vara på varje sekund!  i tisdags var släkten här o firade syster som fyllde tjugo. en suprise då var att mina kusiner, pontus&pauline, följde med mormor och morfar in! har inte träffat dom sen hmm, december? så kul att se dom o hur mycket dom växer, sjukt.

sen i onsdags drog vi ut till lindö o körde den efterlängtade kräftskivan som vi har pratat om sen i mars eller nått^^ haha. Det var iallafall tobbe, tobbe, wille, jag&hanna :) hanna hade fixat hur mycket som helst med snittar, kräftor, paj, sallad, kladdkaka, chips&godis - we like. Självklart hade vi hattar också - myyycke viktigt i detta sammanhang. efteråt följde utgång som började med helt gaalen dans (wille har fått för sig att man måste göra det för att få kul o man blir gaalet uttittad av andra + att tobbe blev jagad o torrjuckad av en bög?) och avslutades med att vi höll på att somna i soffan på kammaren sådär halv fyra. Galet bäst folk man umgås med :)

tyvärr har jag blivit mer sjuk o det blev ju inte bättre i och med utgången så igår lånade vi the hills-boxen av storesyster o låg i sängen och gjorde nada. Idag tog jenna&jag oss ut på stan där det blev chicken kebab, kalle baah, munk och fyverkerier. bra kväll!

och vi laddar SÅKLART  för imorgon för då smäller det. mer om det imorgon ;)

en bild från en förfest i juni, sista veckan innan lovet började..


love life

fyfan va jag mår bra just nu!  alltså inte just nu nu utan nu. Jag är förkyld men absolut på bättringsvägen för det har varit värre. Har haft typ feber, hosta&ont i halsen o allt som hör till :(  men jag mår bättre nu.

Men som sagt, mår sjukt bra i allmänhet. Man har ups and downs men jag har absolut en up nu. Jag har världens bästa familj som jag älskar över allt annat!  Men jag har också på sistone också fått bekräftat att jag har världens bästa killkompisar och att man kan ha så kul, dygnet runt, i en vecka som vi hade i magaluf - det bevisar verkligen hur tajt gäng vi har blivit! sjukt att vi inte kände varandra för två år sedan!  saknar magaluf som faaaaaaaaan  ♥

 


RSS 2.0