äntligen

Var i skolan 8-18 idag men nu är vi i stort sätt klara med PM2 - så jäääävla skönt!  ska träffas 2 timmar imorgon bitti o skriva lite på slutsatsen/rekommendationer o sen få vi fixa allt smått över jul/nyår :)

Nu är det bara nedräkning, varje sekund, tills vi kommer hem!! Men vi ser ändå ljuset i tunneln så att säga. Imorgon blir det städning, packning & plugg till tentan o sen är det inte långt kvar...


förra året på karros land i januari, vääääääldigt mycket snö och mina allra finaste vänner! snart får jag träffa min älskade tove igen men karro lever ju numera livet nere i australien..


I flip that middle finger and the index finger follow


:)

fick ett sånt fint sms igår som verkligen gjorde mig glad, verkligen värmde!  snart är hela familjen samlad igen ♥




panic



ibland, som nu, har jag svårt att finna motivation. Är i skolan o gör grupparbete minst 8-17 varje dag och när jag kommer hem lagar jag mat o fixar i hemmat med jens. och inte nog med det, efter det har jag i snitt 3 kapitel på cirka 40 sidor styck som ska läsas varje dag!
Blev iallafall färdiga med PM1 i ekonomistyrning idag som vi jobbat med i två veckor! imorgon är det muntlig presentation på uppgiften och inte nog med det - personen som ska lyssna samt rätta pmet är den som krivit kurslitteraturen vi hänvisat till, just my luck.

På söndag ska vi påbörja pm2 som är lika stort och vi måste bli klara till onsdag!! kommer bli sena kväller i skolan framöver. Och som toppen på moset har vi tenta på torsdag i redovisning så har en sisådär 700 sidor att plöja igenom innan dess - utöver tidigare nämnt.  Har dessutom sovit så jäkla dåligt på sistonde vilket resulterat i att jag inte ätit frukost en enda dag den hä veckan! är så jäkla tragiskt att jag ä så trött på morgonen att jag hellre sover en kvart extra än gör frukost..  några dagar har jag inte ens hunnit förbereda nån lunch så första målet på dagen blir när jag kommer hem från skolan runt 17.30...  

Jag vill bara hem o ta det lungt nu, 12 dagar i nkpg väntar på torsdag. Ska äntligen få träffa bästa vän igen som jag inte sett sen första helgen i oktober! lunch på fredag är inbokat sen läääänge ♥ ska bli så underbart att få vara med familjen samlade o lägga pussel haha
 bara kämpa på..


dör


helgen

Är tillbaka i örebro nu efter en jsukt bra helg i norrköping!  Fredagen började med mys med mor då vi käkade mat, godis och såg på idol. När det va över drog jag iväg till malin o vi träffade även tobbe&bobby en snabbis :)  i lördags hängde jag&far o drog till maxi o lite.

På kvällen var det fest för malin som fyller 20 år i veckan så vi började med att fixa oss hemma hos alexandra som precis blivit stadsbo! efter det mötte vi upp ännu fler på förfest hos eve och jag tror alkoholmängden blev ganska hög för oss alla för festen blev för jävla trevlig!

imorse väcktes jag av frukost på sängen o lite adventsmys av mor&far! sedan åkte jag en snabbis till malin o träffade henne o sejdo för att gå igenom kvällens minnesluckor...  Blev hämtad där av bobby så åkte vi hem till honom o sov ett par timmar tills det var dags att dra till bussen hem igen. En jäkligt lyckat helg om jag själ får säga det!

Nu väntar två hårda veckor med sjukt mycket plugg tills jag åker hem igen för julbreak :)


jennabuss

spelade spel med jenna igår, alla vet att hon heter jennabus men king.com ville hitta på ett eget namn så numera heter hon jennabuss!


<3

idag flyttar min fina, underbara bästa vän! Kommer sakna henne till tusen :(  fast det är inte hejdå - det är vi ses snart igen!  ♥





bild från när karro&tobbe var på besök här förra onsdagen! bästa vän...


hemlängtan

brukar inte längta hem så ofta men just nu längtar jag hem så mycket att jag har on i magen...


RSS 2.0