eey

idag har jag en kortis dag i skolan, 8.30-12 nånting typ :)  sen ska jag hem, laga nått att äta och plugga teori!!  jag måste ta tag i det här nu... Iallfall till skolan idag kommen typ svenska skogsindutrin eller nått o ska hålla massa föreläsningar så vi har inga vanliga lektioner.. jaja, dags för frukost - see ya fuckers.

jag är en fattig bonddräng

heeej babes!  idag är det en sådan dag man önskar att man aldrig hade gått upp från sängen. Egentligen borde jag älska den med tanke på att det bjuds på förbaskat bra väder och grym shopping men jag hatar allt!!! typ.

För att verkligen sätta ord på hur min dag varit kan jag ju berätta det första alla sa till mig när jag kom till skolan imorse:   haha johanna, tuff helg eller? du ser förjävla bakis ut asså!!

1. Jag har inte varit ute sen i fredags
2. Jag drack två drinkar på hela kvällen
3. Jag var inte speciellt trött då jag sovit i snitt 23 om dygnet hela helgen.

så ja, det är okej för mig tt tycka att min dag hade en dålig start - och inte blev det bättre. Mina ögon hade ett helvete att ställa om till solljus efter helgen hej-jag-ligger-inne-med-nerdragna-persienner-och-ser-på-gg-och-det-enda-jag-lever-på-är-cola-svettiga-chips-och-godis. Att jag sedan märker att mitt kära solglasögonfodral (med solglasögonen i så att säga) gjorde det inte bättre.

 Dessutom var jag helt dressed in black vilket gjorde dagen minst sagt het. Jag drog iallafal till staden för att inhandla ett par shorts som hade potential för att ersätta mina randiga, underbara jag har nu (som alla av någon konstig anledning hatar, förstår absolut ite varför). Tyvärr nånstans på väg från kassan till utgången, en fyra meter sådär, hitta jag också en skön t-shirt som på nått sätt ropade på mig - inte mitt fel att kläderna blir dåligt behandlade av butiksbiträdena. Jag lovar att jag ska handskas med ömhet och ge dig enormt med kärlek my pink dream ♥ iallafall, helt plötsligt hade jag gjort av med 360 kr istället för 180 kr - fuck.

 Jag var iallafall påväg ut till spårvagenen när nästa missöde skedde. och innan alla klagar på att jag åkte spårvagn hem, det hör till saken att jag hade fått min plattång och gossip girl s02 tillbaka av emma så min väska var tung, jag var varm och trött. Iallafall, jag var på väg ut till spårvagnen när jag ser att det är freaking 7 minuter kvar innan den dyker upp. Och som jag alltid gör när jag ska vänta på spårvagnen själv, jag menar jag vill ju inte stå där helt vilsen och ha en blinkande neonskylt över mig som står hej-jag-har-inga-vänner-mobba-mig-gärna, så gick jag in på vero moda. Helt plötsligt lyser något upp hela rummet, en blå tubklänning med guldknappar. the most beutiful thing i ever seen. Jag kommer på mig själv hoppandes om att den är svindyr men helt plötsligt står jag där med en påse och 179,95 kr fattigare - ännu mer fuck.  det sjuka är att när jag kom ut till spårvagnen igen var det 4 minuter kvar tills den skulle komma, alltså hände detta på 3 minuter, hej jag är en impuls handlare!

Kom hem, somna i soffan tills pappa kom hem. Kör med den här  : om jag soov? HA, nej jag åt äpple (!!?).

förstår inte varför man aldrig vill erkänna att man sover, skumt. Gick iallafall in i mitt rum när han kom hem o somna i sängen. Såg gg med jenna, åt pannkakor - hon somnade. Så här sitter jag, jenna ligger i min säng o sover och mor&far är på prommenad. Med andra ord är det okej att tycka att min dag är skit.

Grattis!


Grattis tobbe, nu är du äntligen lika gammal som oss andra ;) haha







Grattis!

igår fyllde tobie 18 vilket vi firade som tusan. Grattis i efterskott vännen :)



RSS 2.0