det här med att packa har aldrig riktigt varit min grej..

asså vet ni hur jäävla svårt det är att packa en jävla resväska som inte får väga mer än 15 kg?  DET GÅR INTE!  hade packat vad jag trodde var allt o då vägde den 13 kg o jag var överlycklig :D sen kom jag på att jag glömt saker, många saker. o nu vågar jag inte ens väga den längre för jag vill inte se den bistra sanningen..

och det värsta av allt är att det inte är kläderna som väger. Har varit grymt duktig att inte packa ner mer än vad jag kommer använda!  men sen kommer vi till schampo, balsam, showergel, aftersun, glitterbodylotion, rakgel, hårspray, solkräm, värmespray m.m. dessutom tillkommer hårblås&plattång.

jag lovar att den som kom på att 15 kg var en lagom vikt var kille.

got to love this

en bar i magaluf har en egen blogg där de skriver om allt som händer o visar bilder med mera. Förra veckan var det en kille som på fyllan tatuera sin röv!! hahaha. resultatet?  kolla själva ;)   hahaha



shopahoooooolic



sov sjukt länge imorse, hatar att jag vänt dygnet så totalt!  gick iallfall upp tjugo i ett men skulle kunna sovit mycke längre!   dagen hade absolut inget planerat innehåll så satte mig vid datan när mobilen helt otippat börjar ringa. det var världens bästa Karolina som frågade vad jag gjorde just för tillfället för jag var tvungen att umgås med henne och jag var inte sen på att haka på. Blev en stadsrunda o fy helvete vad shoppande det blev!!

.. för karro. Hon köpte tre par skor, två linnen, en tröja, ett par jeansshorts&ett par byxor - damn she is a shopaholic. en annan är ju inte rik så att säga så fönstershoppade ♥ hittade dock ett par loving shoes för 100 kr så finns dom kvar (ja, jag har inget liv så ska upp på stan igen!) imorgon så är det nog ett sign att jag ska ha dom! HÖHÖ

imorgon ska eema och jag ha filmdag och chilla i soffan the whole fucking day. Hon kommer till stan vid elva (varföööör? hur ska jag klara att gå upp???? )  o då ska vi shoppa , eller, inte jag kanske hon, eller, kanske jag om skorna finns, eller?

 


inte fylleinlägg - bara tröttinlägg

var på krogen förrut, lönehelg men ändå inte sjukt mycket folk. Kändes som att det var mycket skumt folk som letat sig ut o inga man kände igen. När vi kom hem, strax innan två, var vi sjukt hungriga så vi gjorde pomme. Jenna va full, jag nykter = jenna somna innan pommen var klar..
Om en vecka befinner jag mig i magaluf, damn! hoppas vi får the time of our life. nu är jag trött o imorgon kommer mor&far hem över dagen, får se vad jag gör. soffan känns lockande. nu blir det sängen, satan att tv:n är trasig bara. påminnelse till mig själv: pappa måste laga den imorrn.

ciao!

RSS 2.0