tack vännen

första dagen i skolan avklarad då. Var inte den mest ansträngande - började halv tio o slutade tjugo över tio. Men det enda som gjordes idag var att få ett "startpaket" och sen fick vi nycklar till skåpen   ;)  Imorgon börjar det på riktigt som sagt. 8.10-15.40.Varför låta oss ha det lite skönt i början liksom, det är ju dumt?

Efter skolan snål åkte jag spårvagn hem o hämtade pengar sen blev det upp på stan o käka med emms ♥  blev också en mini runda på stan där vi inhandlade kalendrar - plugghäst here i come.

Jag är så nedrans trött men känns ju nästan liiiite patetsikt att gå o lägga sig 20.46 eller? skulle vara skönt o jag är helt säker på att jag skulle somna direkt.. puss

Yey

jaha, så har ett helt sommarlov passerat.. igen.
Man tänker innan att det är så sjukt långt och att man ska hinna med så mycket o har massor med planer^^  sen så blir det så att man inte gillar att planera längre utan det som sker sker. Jag är iallafall nöjd med mitt lov o det hoppas jag alla andra också är   :)   Idag börjar jag  halv tio o då har i upprop i aulan sen tror (läs hoppas) jag att vi inte går så länge utan får sluta skapligt. Imorgon börjar vi läsa från schemat så dom lär vi säkert få idag för dom ligger inte ute på hemsidan än..

btw så fyllde sis 19 år igår så vi hade släkten över för lite kalas ;) Måste tillägga att jag har dom absolut bästa systrarna! (iallafall dom mest högljudda^^)


.



All I know is you're not here to say
What you always used to say
But it's written in the sky tonight
So I won't give up
No I won't break down
Sooner than it seems life turns around
And I will be strong
Even if it all goes wrong
When I'm standing in the dark I'll still believe

<3

kommer ni ihåg skorna som jag typ dog när jag fick se? Jag tänkte att ni också ville dö litegranna så här är dom!


dagens fråga





om man redan hittat HELA sin nyårsklädsel, är man ute i god tid då?

ibland förstår man inte förrän det har varit

Oxen 20/4-20/5

Just nu är det din envishet som hjälper dig när du har problem.
Du tar dig igenom motiga dagar på ren skär vilja.
Idag kan du skörda all den möda du lagt ned förra veckan.
Njut av dagen, det förtjänar du.




astrot för fredagen 7/8. För det första - vafan har jag för problem? för det andra - jag ger alltid upp, har ingen vilja. För det tredje - vad för nyttigt gjorde jag förra veckan liksom? Men en sak är säker - jag ska njuta av dagen.  Puss på er!



a little bit brownie




fan, jag har ju varit brun i sommar (iallafall liite)
frågan är bara var den färgen tog vägen..

om fritid

idag har det varit en gammal vanlig torsdag. Inget kul har hänt. Sov för länge, låg en stund  i solen tills jag tröttnade, somnade i soffan, åt pannkakor, gick en promenad, åt choklad, såg på match, åt vindruvor - that´s it.
Det enda man kan göra är att konstatera att jag behöver rutiner i min vardag. Skola&innebandy behövs för att jag ska göra nått av dagarna.

Är inte van att ha så här mycket fritid för det har jag verkligen inte under innebandy- och skolsäsong. Finns inte att jag skulle hitta på nått med någon under vardagarna, det får gå på helgen i sånt fall. Och om man på helgen ska göra något så måste man göra det dagen vi inte har innebandy för oftast om vi har bortamatch samlas vi runt 2/3 dvs hinner inte göra nått innan och sen från att vi åker tills vi kommer hem kan det ta upp mot 6 timmar, då är klockan alltså 8/9 på kvällen. Då ska det ätas o sen ska man ta sig iväg o det orkar man typ inte. Man blir så jävla slut efter en match o bilåkandet. Så då ska man alltså kräva att alla ska ha tid den dagen man inte spelar innebandy.

Men innebandy är mitt liv, jag älskar sporten. Visst kan det vara tråkigt att ibland bara ha i skolan relation till alla men det är mitt liv. När man står där på planen o tar ett skott som svider så in i helvete o man inte bryr sig för man gjorde en grym räddning, när man står innan avblåsning o spänner händerna, när man får glidmärken på knäna men inte känner av smärtan, när någon slår ens händer blåa, när man gör ett grymt utkast som studsar perfekt förbi motståndarna, i en  en-mot-en situation o man psychar motståndaren totalt  - det är då jag är lycklig. Det är då jag är jag.

På måndag
sätter vi igång igen på allvar. Har skrivit att jag kommer dö o det kommer jag nog. Men fan va jag ska kämpa, varje sekund på planen ska jag göra mitt bästa.  Jag är där för att ha kul inte sumpa bort min egen tid.

inlägget övergick visst till en förklarning om innebandyn, men iallafall. Nattinlägg är nog bra ibland.

Grattis mamma!


i´m back on track

jaha, har inte skrivit ett normalt inlägg på en evighet känns det som.  Är sjukt trött nu för tiden, kanske ett tecken på att man gör alldeles för lite saker så här på sommaren. Är nog dags för lite rutiner igen i think.

Dagen började iallafall med att jag sov till tio, inte sådär enormus längus om man jämför med vissa andra dagar (dock innan mor & far kom hem, nu har man fått skärpa till sig liiiite) . Först chillade jag lite och gjorde allt o ingenting (like usual)  men sen jävlar blev det fart i mig. Dammade hela lägenheten, tvättade speglar, rengjorde handfaten, dammsög o ja, det var nog allt.  När allt var klart kände jag en enorm stolthet över mig själv o hade ett stort leende i hela fejjat, men....
.. det försvann ganska snabbt när jag dunder däcka i sängen o sov som en stock en riktigt jävla lång stund^^ haha.  Som tur var väcktes jag av min syster vid 4 när hon ringde o sa att dom snyggaste skorna ever hade kommit in i butiken ( hon är butikschef på scorett för er som inte vet..)

Satte mig efter min långa powernap (haha, kan man ens kalla det det?) vid tvn för att vakna till tills mamma skulle komma hem vid 5 typ. När hon kom hem bestämde vi att vi skulle åka till maxi o handla lite inför imorgon och sen handla nått till kvällen att äta. Det hela slutade med att jag provade dom vackraste, underbaraste, snyggaste skorna jag någonsin sett. Det pirrade i magen, jag skakade, fick svettningar - det var skornas rolls royce.    jag la bara undan dom för var tvungen att checka kontot först men jag kan inte släppa dom. .

iallafall så blev det så att pappa fick komma dit så åt vi fläskfilé, pommes och tzatziki - rikitigt gott :D haha. Sen handlade vi men det gick i pensionärs takt så fick bråka lite med pappa så att han skulle rappa på lite^^ haha.  men iallafall, imorgon har ju min mor fått för sig att fylla år så då tvingas syster o jag gå upp halv sju. Jag älskar dig mor men det ör sjukt tidigt så förlåt om jag är för jävla tråkig^^ haha

om sanningen ska fram

om en vecka sätter innebandyn igång på allvar igen, 3 gånger i veckan - jag kommer dö.
om två veckor sätter skolan igång igen , 5 dagar i veckan - jag kommer dö ännu mer.

RSS 2.0