love

Be strong good son, another day will rise
as you die
as you die

the formation of gangs is a sure sign of spring
a new season approaches
please sign up for the kid
leave home and lead son
prepare for the longest of long runs
always here

Be strong hold on, another day will rise
Be strong love is gone, heart is cold as ice
As you die


Prove yourself to the father
He will praise you in mind
alarming future is traced
the contract is already signed
always here

Be strong hold on, another day will rise
Be strong love is gone, heart is cold as ice
As you die

as you die
as you die

So long love is gone
Your heart is cold as ice

Be strong good son, another day will rise
Be strong hold on, another day will rise
Be strong love is gone, heart ís cold as ice
As you die
As you die


pick me up

idag kommer mor&far hem . Jenna o jag har varit ensamma hemma i nästan två veckor så blir ett kärt återseende. Jag vet att dom har saknat oss där ute på böljan blå och vi kan väll erkänna att vi har saknat dom också (speciellt mat - vi är trötta på panpizza/pirog dieten nu..) . Jag har dammsugit och slängt soppor för att det ska vara liite fint när dom kommer hem iallafall, vill ju inte komma hem till ett bombnedslag. Fast riktigt så illa har det aldrig varit, vi har faktiskt över förväntan varit duktiga här hemma. Vi har plockat undan efter oss hela tiden. bra jobbat. nu ska jag göra nått vettigare än att fortsätta skriva. puuss


åå

jag vill åka utomlands. NU!

fatta så jäkla najs det vore med sol, shopping o drinkar om vart annat i en vecka :D låter riktigt lockande faktiskt. Dock finns det en del hinder på vägen o det största av dom stavas pengar^^ men man kan ju alltid få drömma sig bort - och det tänker jag fortsätta med!

love it





det var en gång en trött gris från sverige som flyttade till england och blev pig

så sjukt bra^^

låt solen hitta dig

livet kan vara mäktigt och stort
det kan vara svart som sot
men dörrar kan öppnas från
oväntat håll - som du aldrig trodde fanns  ♥

.




to be number one
     you must train like
          you are number two

i´m singing in the rain

hellu beauty!  

ska alldeles strax gå o nassa kudde för imorgon börjar semestern på riktigt - one week in croatia!  fuck , så jävla underbart vi ska ha det!    sola på piren, springa till frukosten o ta alla goda yoghurtar, kast boll i vattnet, käka pizza, köpa glass i parken, handla på konzum, dricka drinkar hos uggla, gå långispromenader, morgonspringturer, snorkla, slivovitz, bli bruna, lösa böcker, spela musik, tennis och mycket mycket mer.  Hoppas på bra väder bara för allt blir så mycket roligare då! men om vi inte har vädergudarna med oss den här gången så fixar vi det ändå  :D  i vilket fall som helst står klockan på 03.15 och ska åka 04.30. Men måste packa ner lite stuffs imorgon, platta håtet litegranna plus att man måste räkna med att snooza ett par gånger^^ haha.

men alla får ha det så jävla najs här hemma med. förhoppningsvis bjuder sverige på sitt sämsta väder när vi är borta så att det fina vädret blir sparat tills vi kommer hem :) puss på er alla! ♥

så sant


livet går ut på att falla
för att senare kunna resa sig upp igen
och vara starkare än någonsin

pensionärs-rabatt nästa!

hallu,  sjukt hett ute idag kan jag ju börja med o säga. Bara rann ner för ryggen när man var ute! inte så fräscht men fan sant^^    menmen, var uppe på stan imorse o inhandlade bikinitrosor till mor och bh:ar till mig :D hihi. Var även förbi äldsta systeryster med ett usb minne :)   sen gick jag och köpte jordgubbar&baguette (ärligt talat inte en aning hur det stavas men det skiter jag i)  och renasde dom tills mor kom hem från jobbet :) damn, vad snäll jag kan vara ibland !

nu på eftermiddagen har all tid används (dock inte så effektivt) till att packa :) har just nu två väskor på sängen som är mer eller mindre packade. Drar ju till kroatien sjukt tidigt på lördag morgon (kvart i fem!) och sen kommer jag hem söndag kväll veckan efter typ runt nio på kvällen :P sen åker jag ut på sjön på måndagen och är borta upp mot tre veckor sen :D najs like hell. så en väska ska till kroatien och den andra till skärgården - inget dåligt liv det inte.

men nu ska jag gå o fixa grönsaks/rotfrukts-grillspett och göra tzatziki :)   marinerade kött förrut också - shit va gammal jag låter haha.  mogen nog att prata pension!

RSS 2.0