like

kort dag i skolan idag, bara svenska i en timme. Sen hem o gjorde pancakes :)  vi halv tre mötte jag upp amanda på stan o så gick vi o tog tredje, och sista, sprutan.. den gjorde sjukt mycket ondare än dom andra två men nu känns det bra! haha.  efter det tog vi en sväng på stan o letade efter stora tishas och trekvartis byxor som inte var så tjocka, var fan svårt kan jag lova. man vill ju inte ha svarta kläder heller för det kommer bli så varmt.. hmm, svårt.

klockan fem var det dags för träning i två timmar o sen hem o käka. nu ligger jag o ser på ph danmark säsong 6 o det är för jävla bra. är på avsnitt 36 nu så har ju ett antal timmar kvar, me like

YUMMIE

precis kommit hem från emma, eller aa, simon. vi kollade på idol o käka chokladfondue - börjar bli lite av vår grej. sen kom simon hem o snodde tvn o kolla fotboll haha, zlatan gjorde ett gryymt mål, oh yes i like it.
 hade spexfoto idag i skolan o ja, vi får väll se hur det blir^^  nu blir det snart sängen, är för jävla trött.

KBK  ♥

valdag


så rätt


om jag..

om jag hade exakt 214 kr och 28 öre så skulle jag slå till på den här klockan. har aldrig haft en klocka som jag verkligen använder för det känns för hmm, fint? men den här klockan o mina vanliga lite rockiga armband skulle bli ganska nice, eller hur?


RSS 2.0