måste bara skriva av mig lite.

asså, jag blir så jävla irreterad över allt som innebär sveriges rättsystem ibland.  Många minns nog den 15 åriga flickan som blev dödad strax innan sin skolavslutning i år. Therese andersson rojo blev dödad av en jämårig kille vars flickvän var avundssjuk på henne. Men det är inte det här jag skulle skriva om för det finns inte ord för hur sjukt det är att begå ett sånt brott när man är så pass ung.

Dom gjorde test på dom båda ungdomarna, ingen hade psykiska störningar elelr vad man ska säga när mordet genomfördes. Men ärligt talat, man kan faaan inte vara frisk om man gör nått sådant mot en människa!  Men nu till sveriges rättsystem då.  Idag kom domen för de båda, 1 år och åtta månaders sluten ungdomsvård.

Då kommer frågan, hur fan, kan en männsikas liv inte vara värt mer än 1 år och 8 månader?   När deras advokater och folk runt omkring pratar så låter det som att dom tycker synd om dom, för de är ju så unga och blablabla! Men dom kanske skulle tänkt på det innan dom dödade en flicka. Dom kanske inte förstår att dom har tagit en liten oskyldig flickas liv!  om dom tar ens liv på grund av avundssjuka när man är så ung så vet jag inte vad dom kommer göra när dom möter betydligt större problem i vuxen världen! Och det är ju inte bara hennes liv dom har tagit, fatta föräldrarna, släkt, vänner!!  känns så patetiskt och ynkligt. Hur fan kan dom inte få längre straff. Dom riskerade som högst fyra år. Men dom fick ju som sagt BARA 1 år och 8 månader för att dom ska ha påverkat varandra så pass mycket. 

Sånt här kan göra mig så irreterad. Hur kommer det kännas för familjen när dom möter sin dotters mördare mindre än två år efter att det har hänt? och se hur lyckliga dom är och hur dom umgås med sina vänner o få ha kul medans deras dotter är i himlen? sjuuukt är vad det är!

vart lite långt nu men jag måste bara få skriva det här. Kanske inte kan alla orsaker perfekt men jag står för min åsikt att 1 år och 8 månaders sluten ungdomsvård är på tok för jävla kort tid för mord.

HAHAHAHAHAHA


love it



ser ni nån likhet mellan dom här skorna och några jag visat tidigare i bloggen? Kan berätta att dom här kostar strax över 10.000 kr och balmain är märket. Dom som jag visat tidigare kommer troligtvis säljas för en liiite mindre peng.

looooove

tjoho, sjukt skönt att få sova en timme längre idag bara sådär :)  riktigt skönt att inte behöva ställa klockan heller!!!   Sitter o slötittar lite på reprisen av idol från i fredags med sis nu. Har match idag mot ibf norrköping så blir borta fast hemmamatch liksom :P  efter det kommer äldsta sis hit på söndags middag. Trevligt att vi träffas hela familjen - inte så ofta som vi träffas alla på en gång.. :)  men nu ska jag sova i soffan - peace.

bästa

så här låter det oftast när emma och jag pratar på msn..

JAG: jag har hittat världens finaste skor som bara MÅSTE finnas i stockholm.

EMMA: skicka en bild då!

JAG: (skickar bilden) säg inte att dom är fula för då gillar jag inte dig längre!

EMMA: okej, ska jag ta det som ett hot eller vad? :O  men dom var fina :)

JAG: hahaha, antingen säger du det för att du tycker det eller så vågar du inget annat^^

EMMA: jaja, jag tyckte dom var fina :)  men jag skulle aldrig köpa dom själv, men det skulle du göra så därför passar dom dig.



hahaha, frågan är om det är positivt eller negativt..

wihuuuu

sticker på sån dära handledar-utbildning, som man måste ha för att få ta körkort grej, nu. Känner mig ganska otagg faktiskt men kul blire väll när man väl kan börja brassa bil. Eller kul o kul, jag tror jag kommer vara livsfarlig. Om nånting är helt i norrköping efter att jag har övningskört så är det fan ett under!

omg

JAAAAAA!  Idag har man tre aledningar att vara sjuukt lättad.

1. Jag hade svenska redovisning om en språksociologisk undersökning jag&tove har gjort - skönt att ha skiten  
      gjord.

2. Jag hade globalprofil redovisning på vad jag vi gjort när lärarna varit borta i tre veckor - hej sista minuten plugg, men jag överlevde.


3. Jag har fucking höstlov i en vecka nu!!


men synd att var för lycklig liksom. Mamma påminnde mig nyss om en viss handledar utbildning för att få ta körkort som vi ska på imorgon - klockan 10!   Kul, börjar lovet med att få gå upp tidigt. Men jag ska inte klaga för sen ska jag ha ett freaking nice lov med vääldigt lite plugg faktiskt :)  Snart kommer farmor&farfar hit så ska vi käka lite tacos och sen ska dom iväg på nån grej med mor och far.. Men jag ska chilla järnet idag och inta soffposition!!   Kan man börja ett lov på bättre sätt?  Kompenserar nog upp den tidiga morgonen imorgon bittit då ;) love it or hate it - i don´t care  ♥ 

 


oh my fucking god



fy helvete va snygga skor!!!!!! 
jag döööööööööööör!!!!!
MÅSTE ha dom


vill ha

den här skulle jag vilja gömma mitt hår i just nu och sen säger väll texten det mesta.


så lågt man kan sjunka



är det nån som vill raka av mitt hår?  finns på mobilen..

snabb update om mitt liv



jag vet inte varför jag är så här skoltrött. Känns som helgerna är föör korta trots att jag inte gör ett piss..

Idag såg vi den segaste filmen i världshistorien - odysseus. Tre timmar lång och allmänt piss tråkig.

har fått fyra blåsor under mina fötter pågrund av stenar i sulan.

åt min favorit-måltid förrut (lax i thaisås) men brände ihjäl min tunga.

ska snart iväg på innebandy träning - jag.orkar.inte.

vill sova och vakna i maj nån gång..



 





RSS 2.0