^^

asså det här var verkligen det bästa webbtestet någonsin^^



älska

det finns ett band som jag älskar. Sen jag hörde killed by train första gången då de inte nes hade skivkontakt har jag aldrig släppt dom. ( takc syster) Varenda låt är gudomlig och jag älskar känslan av skrovlighet som finns i många låtar. Ikväll spelar mitt älskade band i linköping och jag vill så fucking gärna dit egentligen. Skulle bokat biljetter när dom släpptes men har aldrig haft pengar till det. Finns fortfarande kvar biljetter och till er som ska dit ikväll, njut för i helvete!



bakgrundsbilden på datan!


inte kul

jag har lektion 08.10 imorgon - geografi, snaaark. slutar den lektionen halv tio, sen harj ag hål fram till ett!! fuckfuckfuckfuck.  dessutom ska jag bara kolla på redovisningar då. Sen slutar jag så fort dom är klara med det så då sticker jag hem. Sen ska jag vara tillbaka i skolan vid halv fem för att vara guide och se allmänt söt ut på öppet hus host host. Tur att jag har med karro för hon gör ju allt så sjukt mycket roligare - hon är crazy.

dags för paradise hotel nu, see you fuckers.

dagens fråga..



hur ska man lyckas lära sig exakt 90 tyska glosor + 28 verb med tre olika former tills imorgon när man inte vill lära sig det?

?

måste tillägga två sakerna nu. Jag glömde bort att jag hunnit platta håret också. Sen har mina päronen precis kommit hem och plötsligt blev ljudnivån tusen gånger värre - konstigt?

.

har velat gå o lägga mig i typ en timme nu. Är heeelt slut. Men pågrund av musiken + att jennas 4 kompisar är här vill jag inte gå o lägga mig. Så fort jenna har bestämt kläder så ska dom röra sig mot krogen. Men iallafall, nått postitivt som har blivit av det här är att jag har tagit bort nagellacket, målat nytt( även på tånaglarna) , lagt nån ansiktsmojs och tillverkat ett halsband :)   negativt, jag har kollat på alldeles för många nätshoppar  o hittat alldeles för mycket jag vill ha så ska kolla kontot imorrn så kanske det blir en beställning.. FUCK

fuck off

fredag: match i mjölby. Samling kvart över fem kom hem kvart över elva..

lördag: klockan ringde 06.30, 8 började vi hjälpa systeryster att flytta kom hem vid fyra. Hade uppdukat för en helt freaking as skön hemma kväll för mig själv men vad hände?  jennserpenserfittipaldi kommer hem o får för sig att hon och tusen grabbar ska sitta o dricka hemma hos oss istället för att gå ut på korgen! 

konsekvenser:  mina popcorn är uppätna av nån annan än mig, jag får inte burra upp mig i soffan o se på körslaget, jag kan inte se på tv i mitt rum för även om jag har på högsta volym så hör jag inte ett skit, jag kommer vara allmänt deprimerad resten av veckan för att jag inte fått ha en skön jävla hemmkväll o bara tagit det lugnt på helgen. Funderade ett tag på att sova och vakna upp i mars nån gång men kom fram till att jag nog inte kommer träffa sägen i mitt försök att lägga mig ner med tanke på att den hoppar omkring så totalt av alla ljudvågor.










* lite i detta inlägg kan vara liiiiiiite överdrivet men tamefan inte mycket.


RSS 2.0