i love it

igår hade vi vår sista träning innan uppehållet. Så alltså blev vi tilldelade en egen träningsplan som alla måste följa strikt. ingen vila här inte kan jag lova..  men iallafall ska vi bli bäst så måste vi ju satsa lite..  :P   

 idag ska jag försöka mig på solning igen. tänkte lägga mig där ute medans solen är som starkast (10-15) men kommer ju absoluuut inte ligga där hela den tiden ^^ haha. Dagen kommer nog sluta som den började igår - solarium. haha. mer min grej det dära ;)  ska försöka kladda ner en packningslista också så jag vet vad jag ska ta med mig när jag åker . Sen måste jag skriva ner allt jag ska göra + allt jag måste köpa innan vi åker. Inte kul att glömma nått.





UPDATE 10.08 -  fan , dom håller på och sprutar nån grej på muren utanför oss. Verkar vara giftigt eller nått för de två som jobbar med det har typ maskar med syrgas slangar in i^^ dom ser ut som dom dära gubbarna i E.T som är sjukt scary ni vet! jag vågar fan inte gå ut och lägga mig så jag väntar lite.. haha.

bläää

det är en sak som jag kan störa ihjäl mig på så här i sommartider.. Ni vet folk som har trekantsbikini? sen solar dom med den knuten runt halsen - så att man får en sjukt snygg bränna - inte.     sen får dom för sig att dom ska ha tub klänning eller tröja på sig - ser ju för fan för jävligt ut! kan dom inte vika ner det man har runt halsen och planera lite!
det är så sjukt fult när man ser två kritvita tjock ränder om man sen ska ha tub. that´s it.

händelserikt liv?^^

okej, det blev lite ändringar i fedags. Jag skulle pressa heeeeeela dagen - tror ni jag klarade det?   veckans största skämt.  sanningen är att jag låg ute till tolv - men då fick jag tamefan kämpa för att ligga kvar.  Musik i öronen fick hjälpa mig men hade ingen bra musik har jag kommit fram till.  men iallafall tillbaks till fallet. Vid tolv gick jag in i den svala lägenheten (ingen ironi i rösten, lovar) då tyckte syster att jag var tråkig för då hade hon precis vaknat och skulle börja sola! så då ringde vi morfar och frågade om vi fick åka till deras land och bada :D haha. självklart fick vi det! så jenna&jag tog bilen , åkte till donken och inhandlade föda, hämtade lilita, åkte till konsum och köpte lite gott och åkte till landet^^ en spontan utflykt så där  :)

sen på kvällen åt jag choklad. Och så på fotbollen så klart. Jävligt snygg upphämtning men that´s it.  Igår förstördes hela dagen av att vi skulle på konfirmation - klockan två. Hann inte göra nått innan och inget efter.  Sen idag har jag hmm,  handlat underlakan till båten med mamma, ätit frukost medans mamma&pappa fikade vid båthuset, legat o solat i typ tio minuter.. jao, det var allt tror jag. Shit vilket o underhållande liv jag har.



ikväll ska vi fira farmor. Hon fyllde egentligen igår men eftersom vi var på konfirmationen igår får det bli idag istället. skulle bli bjudna på glass med jordgubbar - yummie ♥ kanske borde fixa iordning mig med tanke på att jag ser ut som en osminkad strandad val. inte för att strandade valar brukar vara sminkade men dom är tamefan ändå snyggare än vad jag är just nu. pusspuss


bad

snörvel,host och nys.


fy vad segt det är med förkylning. vaknade tjugo i nio idag , till och med innan klockan ringt  - det var ju inte meningen.. Menmen, gick upp och läste nt och nu fundear jag på att gå ut och lägga mig snart hoppas förkylningen blir lite bättre om man ligger i solen en hel dag   (a)

jag hoppas att ingen har missat att king of pop är död!
vår allas michael jackson dog inatt.
Såg att han fått hjärtattack innan jag gick och la mig men inatt meddelade hans bror att han numera var död.
R.I.P

these words

mohaha.

Såg precis på fotboll, confederations cup,  brasilien-sydafrika. Sydafrika spelare ju på hemma plan och det var grymt många sydafrikanska fans där.  Sjukt kul att dom hade fått in en fråga om varför alla buade så fort nummer 14 i sydafrika får bollen. Svaret?   han heter bu, och han är en av de absolut mest älskade spelarna så alla ropar hans namn!^^ haha.

Riktigt härligt att det bjuds på så bra väder i sverige - synd att klaga nu liksom. Idag låg tove och jag på altanen från ett till tre och bara hade det bra o åt jordgubbar  :) härligthärligt. Dock inte så kul att en liter jordgubbar kostar 30 kr! ett rån för oss som inte har allt för mycket pengar.. 

Menmen, efter vi pressat klart (var sjukt tråkigt tyckte jag som har svårt att liga still utan att göra nått^^)  så drog vi upp till staden. Inhandlade en kofta och bokade tid för färgning i nästa vecka :)   tove inhandlade nagellack från make up store, ni vet det superfina elin som ä sådär perfekt hallon-rosa-röd   ;) iallfall blev jag såå sugen på att köpa ett nagellack som är lite neutralt.  Jag kör ju annars nästan jämnt på riktiga knall-färger. Men är så segt för det skavs av så fort på fingrarna så då skulle det vara skönt med ett neutralt så det inte syns så väl ni vet. Och sen så kommer ju de dagarna när nagellacket ser helt säffle ut till kläderna man valt ni vet !   iallafall, det jag vill komma fram till är att jag vill ha ett brunt-rosa-lite-lätt-genomskinligt-men-ändå-täckande-så-man-inte-ser-den-vita-toppen-påfingrarna-så-väl^^ haha. det blir nästa sak att inhandla.

imorgon ska jag ställa klockan så jag kommer upp skapligt tidigt. Tänkte pressa några timmar medans solen är som starkast.  Ja, jag vet att ni nu tänker - hur ska hon klara det som inte kan ligga längre i solen än i två timmar med sällskap?   men ni kan vara lugna.  jag är nämligen förberedd :)    iPoden är laddad och en tidning är köpt. Så ja, förhoppningsvis ska jag klara av att pressa läänge imorgon. så imorgon runt nio elva (vem försöker jag lura - haha, you wish) är det jag som ligger vid bryggan och pressar   :D pöss på er!

sommar feelings



fan vad härligt väder det bjuds på :D mamma&jag har satt på sommarskivan och bara njuter! håller på att fixa iordning mig lite för idag är det dags för golf :D  så underbart att gå på golfbanan i shorts - kunde bara drömma om det på förra rundan^^   kyla, blåst och regn i luften var det då .. Nu är det betydligt bättre väder ;)   men om man ska gå tillbaka till fixandet då . Bilden är förresten från midsommar - linnea&irmeli.

årets sommarlåt!

Melodi: Den blomstertid nu kommer.



Den baddräktstid nu kommer,
när magen är för  stor.
Då valkar bara sväller,
och celluliter gror.
Generande  behåring,
lyfts fram i solens ljus.
Nej stranden verkar boring,
vi  stannar inomhus.
 
De krav som sommar´n ställer,
förstör vår  ledighet.
Vi sitter där å gnäller,
fy fan vad jag e fet.
Fast vem vill motionera,
när man kan sitta still.

Nej låt oss revoltera,
vi tar en  kaka till


love

fyfan vilken rolig sommar det här kommer bli - känner det på mig!

RSS 2.0