bajs

var jätteduktig förrut. Efter att jenna&jag varit i åby satte jag mig och gjorde en geografi rapport, kollade upp massa statistik som jag skulle jämföra. Höll på intensivt i 2 timmar, allt frid och fröjd.

Men karma is a bitch, så tror ni inte att hela arbetet fösvann när jag var klar? Om inte jenna och emma varit närvarande hade jag brutit ihop i tårar för pallar inte mer just nu. Skulle dessutom på bio så kunde inte skriva om det direkt så nu, 02.01,är jag klar med skiten efter att ha skrivit om det, kul. Dessutom blev det mycke sämre nu för jag pallar verkligen inte att va vaken längre. klockan står på 07.40 imorgon, en lördag.

jobb på schemat. har försökt få kontakt med personen jag ska jobba med hela dagen för att våra chefer har bestämt att jag skulle lära upp henne imorgon. Jag skrev en tid till henne när jag tillslut fick kontakt med henne men självklart, när jag nu så mailet när jag kom hem från bion så har hon skrivit att hon inte tror det är som jag säger och att vi ska vara 9.30 på apans och att vi måste hinna hämta kassan innan det men det är så att vi börjar på redovisningen 9.30 och vi öppnar 11.00 --> gott om tid. Vem har egentligen koll, jag som jobbar för fjärde helgen i rad eller hon som jobbar för första gången? pallar inte

...

jag gillar faktiskt dom här skorna ganska jättemycke







...

jag gillar faktiskt dom här skorna ganska jättemycke







RSS 2.0