pjuuuuh

igår hände nått hemskt. eller, inte hemskt hemskt men hemskt.
När jag satte på datan igår efter jag hade varit och tränat så var det nått konstigt. Jag hade ingen bakgrundsbild på datan - den var borta.  massa andra inställningar på start sidan var också ändrade.  Jag vet att min data  tar bort bakgrundsbilden om man lägger in den i en mapp i mina bilder så jag öppnade mina bilder och vad händer? ALLA mina bilder som jag hade på datan (vilket är sjuuukt många)  var borta. Fanns bara en mapp som det stod asus på. I panik öppnade jag musikmappen och hoppades på det bästa - helvetes skit! Dom var också borta. ALL musik och ALLA bilder var borta.  Och det värsta av allt är att jag har inte säkerhets kopierat min data på säkert tre år så försvinner allt är jag körd.
Men som min sista utväg starta jag om datan och satt o svor blandat med böner^^ Och när jag kommer tillbaka till startsidan igen ser jag att alla bilder&musiken är tillbaka igen, pjuuuh!  Så nu vet jag vad jag gör i helgen, säkerhetskopierar datan. Tror det här var nån slags varning för samvetet..

tillbaka

jaha,  så har en hel vecka gått med skidor i alperna. Kan väll beskrivas som mycket väl lyckat :) blev faktiskt bättre än vad jag trodde och det är ju alltid positivt!  Menmen, ska inte prata allt för mycket om det utan se framåt istället.
Idag fyller farfar år så ska ut och fira honom i åby. Efter det blir det att dra direkt till träning - sista innan dm semin som är imorgon. pusspuss♥

tjao

jag vet att jag sa att jag skulle börja dunder blogga hela tiden i förra inlägget men jag har verkligen haft fullt upp. Känns som det gått i 300 knyck senaste dagarna.. Men så är det ju nu på slutspurten innan lov oså.

Idag hade jag två matteprov, först på funktioner och sedan på statistik. Var dom sista provet i matte a så nu får man betyg - dock är det rörligt för vi har nationellt prov i maj eller nått sånt och då så kan dom ändra betygen. Menmen, känns skönt att det är gjort iallafall. Imorgon har jag tyska prov och har verkligen inte haft nån motivation till att plugga. Allt har kännts så meningslöst. På ett sätt känns det som om man kan allt det som ska komma på provet men samtidigt vet jag att vår lärare jämnt gör värsta crazy proven som inte alls handlar om det vi tränat på.. jaja, den kursen slutar ändå inte nu så det är inte det ända vi kommer göra liksom. Känns som jag bara svamlar på men är sjuuukt trött och otaggad för det mesta som har med skolan att göra. Men, imorgon är det sista dagen i skolan innan lov! underbart.

yey babe

nu är jag tillbaka - bättre än nånsin ;) haha^^  sitter här och är allmänt trött, täppt i näsan & har träningsvärk   men   jag är på g. Jag känner mig redo för att ta hela världen med storm ( inte riktigt kanske men nått åt det hållet ) . Idag har jag två lektioner : naturkunskap&engelska. Inte så värst jobbigt direkt :)  sen efter det ska jag och tove dra till stan och kolla lite. Efter ett tag tror jag också att mamma skulle möta upp mig och kolla på underställ och annat som jag måste komplettera med innan fredag :) inte långt kvar nu så nu måste sånt fixas.. men nu är det snart dags för lite frukost + att jag måste läsa klart en engelsk bok som vi ska diskutera om idag^^ pusspuss ♥


yes babe

nått som gjorde mig lite glad så här innan läggdags är att jag läste om att forever 21 letar butikslokaler i Sverige  - ääääääntligen!


(bild från deras hemsida.)

bläääääääääää

asså jag vet inte vad det är med mig längre. Har inte orkan och allt går dåligt känns det som. På ett sätt känns det som jag håller på att bli sjuk men det bryter aldrig ut liksom. Har känt så här hela veckan så det är nog därför jag inte kännt för att skriva massa chica inlägg liksom   :P  men iallafall, vaknade för inte allt så länge sen. Har sovit i två timmar eller nått. Nu ikväll har jag inte ork för nått så blir att äta, se på tv och sova. Hoppas jag mår bättre snart igen så det blir lite power på uppdateringen , pusspuss ♥


like this shit

aha, så var det onsdag igen. sjukt vad fort veckorna går.. Sitter här halvsminkad och funderar på vad jag ska ha på mig^^ samma problem varje morgon. Har bara två lektioner idag för vi ska typ iväg på nån konsert vi ett eller nått så då missar vi två lektioner :) haha. Menmen, känner inte för att skriva mer nu så lägger in en bild på en klänning som jag mer än gärna vill ha i garderoben! ( från whyred )


fuck you, i´m from norrköping

hallu, dålig update igår men hade fullt upp hela dagen liksom. Först var det skola vilket var precis lite tråkigt som annars^^  sen vid tolv slutade man ju så då kom mamma o hämtade mig&emma i skolan så åkte vi oh fixade pass och sen skjutsade hon upp oss på stan :)  blev först sallad till lunch (lite nyttiga måste man ju vara) sen så gick vi och kolla tyå överallt snabbt like hell och så kom vi fram till att det inte fanns nått som man skulle vilja ha. Så istället tog vi en fika - kanelbulle&latte ;)  Efter fikat var vi så frusna så vi gick o solade. När jag kom hem skulle precis syster och anny slå på en film så då bänkade jag mig direkt i soffan och joinade. Sen när filmen var slut var det bara att packa väskan och dra till åby för att träna. Kom hem vid 9 från träningen och då duschade jag och sen gick jag och la mig. Rolig dag va?  ;) haha.

Nu ska jag alldeles strax röra mig mot skolan. Har två lektioner idag, Nk B och engelska.. Slutar tjugo över två och då kommer mamma o hämtar mig så ska jag till kiropraktorn.. Hoppas det blir bra idag så jag slipper fler gånger..
Menmen, ni får ha en bra dag, pusspuss ♥




emma&jag i österrike, snart är vi där igen! Lägg märke till snyggbrännan i fejjat^^

All eyes on me

har varit ern riktigt bra dag idag. Trodde jag aldrig när jag vaknade imorse och kände mig allmänt sjuk - men tänk va fel man kan ha ibland..
Dagen började som sagt med ridning. Red med nora på hennes två hästar, kvistur och gullhetta(?). Eller egentligen är gullhetta hennes mammas men iallafall. Red en långis och trodde typ jag skulle dö frör har ju trots allt inte ridit på 9 år!! men trot eller ej men jag överlevde :) Efter det så åkte jag hem och åt lite och fixade i ordning mig. Sen gick syster och jag o handlade choklad sen hade vi det trevligt framför en film bara hon och jag. Kul att umgås lite med syster ibland ♥ När filmen var slut så åkte vi ut och kollade på innebandy i åby, ovanligt va ;) haha. Åby vann ganska stort o var inte direkt den roligaste match jag sett men huvudsaken är att dom vinner. Efter matchen var vi grymt sugna på pizza så det köpte vi med oss hem. haha^^  Nu på sen kvällen har jag duschat och förbrett håret lite för imorgon så jag slipper göra så mycket imorgon bitti. Varje minut är värdefull på morgonen tycker ni inte det? börjar 10 över 8 imorgon så då måste man gå upp så himla tidigt om man ska fixa allt från början liksom. Menmen, slutar faktiskt tolv imorgon och då kommer mamms o hämtar mig så ska vi möta upp pappa på polishuset och fixa ett nytt pass till mig. Efter det drar emma och jag troligtvis till stan and goes shopping :) hihi. Men nu är det snart dags för sängen , pussis ♥

jag överlevde!

.

;)

okej, nu ska jag strax åka och hälsa på tottohästarna :) får se om jag kommer överleva det här^^ haha.
På tal om nått annat så tror jag att jag håller på att bli sjuk :/  hostar, är förkyld och börjar få onte i halsen.. Plus att jag känner mig så där slapp-för-att-man-är-sjuk-och-inte-har-nån-ork-i-kroppen.. Förhoppningsvis bryter det ut snart så jag hinner bli helt frisk och fit for fight igen innan österrike. Menmen, nu är det snart dags att fara så puss på er.

RSS 2.0