jag är kär




faaaaaan va jag vill slänga in en beställning nu. Klänningen kommer från asos och kostar 245 kr och just nu har dom ju gratis shipping till sverigen, mycket lockande. Emma har sagt att hon tycker jag ska ha den på hennes student också så det gör det ju ännu mer okej liksom - blir att tänka på. O sen skorna då, dom kommer från skonamig.se och är gjorde för att fötterna ska få ha det skönt. Fatta va snyggt i sommar!! dom kostar iallafall 399 kr..  JAG VILL HA NUUU!

älska skolan

okej, den här här helgen har jag en del att göra. Jagf har varit för jävla lat ett tag så det straffar sig nu.. Men grejen är den att får jag för lång tid på mig är jag världsmästare på att skjuta upp saker, därav har jag ett arbete som vi började med vecka 5 nånting - jag började idag. och gissa när det ska in? rätt, idag. Grejen är den att man har en frågeställning som man ska svara på, här är min:  hur har slaveriet förändrats genom tiderna globalt, regionalt och lokalt?

man ska alltså jämföra genom olika tider på varje ställe o sen jämföra det med varandra o dra slutsatser, kul va -noooooooot.

sen måste jag skriva ett cv, jag kollade igår (tur det) för jag trodde sista ansökningsdagen var 15:e men det visade sig att det var 12:e (idag) så jag ska skriva ett cv för sådär första gången i mitt liv. utmaning, ja, klarar jag det, inte en aning.

sen fick jag reda på idag att vi har en ergonomiuppgift i gympan som skulle varit inne i måndags (lugn mamma, alla hade missat det!) så den kanske man ska skriva lite på typ.

sen har vi redovisning typ snart i svenskan o jag har missat dom enda lektionerna man fick jobba med det så helt utan hjälp ska jag skriva om realism och naturalism och med hjälp av det förbreda inför en kommande vernissage. Jag ska också läsa en bok som ingår i den inriktnigen för att sedan analysera om den är typisk för just den tidpunkten.

sen ska jag översätta två texter ifrån svenska till tyska, och ja, jag är gryyyym på tyska, höhö. En sak som suger är att google translate inte har lärt sig tysk grammatik så den funktionen fungerar inte än för att snabbt göra ett bra arbete..

sen ska jag läsa ett (!!!) heeelt kapitel i miljöpolitik boken. ioförsej är kapitlet bara sisådär 6 sidor men ändå.

Sen har jag ett rackarns körkort som man ska plugga en massa teori till. inte alls så lockande men himla nödvändigt om jag ska få körkortet när jag vill.



visst låter det som jag har en väldigt rolig helg framför mig :D haha. o mamma o pappa, ni klagar att jag sitter mycket framför datan, konstigt?

RSS 2.0