dm innebandy!

jaha, har ju inte skrivit nått om helgen som jag lovade vilket kan bero på att jag är sjuk - magsjuk!  legat helt deckad med feber   :(

Men nu kommer iallafall en sammanfattning om dm i innebandy.
Jag och två till i mitt lag åkte till söderköping vid klockan 8 på lördagsmorgonen för att kolla på herrjuniorerna spela . alltså hj och dj dm i samma hall i två dagar. Kunde ju inte bli bättre liksom ;)   fick också reda på att det var 20 års dm - alltså fick man ha med spelare upp till 20 år så då förtod vi att det skulle bli tufft motstånd. men iallafall , vi körde tre matcher på lördagen. vann en, spelade lika en och förlorade än.  hj från åby vann alla sina i gruppen och imponerade som tusan.

På söndagen började slutspelet och det var du det riktigt roliga började..  Vi hade inte alls så bra inställning under lördagen så vi visste att vi verkligen behövde skärpa till oss för att vinna. i semin fick vi möta det lag vi förlorat mot i gruppen.  Och den matchen märker man skillnaden på inställningen och spelet och vi vinner tilslut med 5-1! Vi går alltså til final och får möta det lag vi spelat lika mot dagen innan. Vi taggar som tusan och man märker att vi är lite rädda för att förlora. Det var ett hårt motstånd ..  Matchen var sjukt jämn.. Först ledde dom med 3-1 sen tog vi upp det och det vart 3-3. Sen ledde vi med 5-4 när det var två minuter kvar och så får vi en utvisning och dom gör ett mål. 5-5 slutar finalen efter ordinarie match tid. Alltså blit det sudden death - första målet vinner! efter 32 sekunder skjuter jenny in avgörande målet - åby är dm vinnare!

Även hj gick till final och förlorade tyvärr den med 2-1.. Men sjukt kul hade vi iallafall!




Kommentarer
Postat av: mamma

GRATTIS;GRATTIS!!!!!!!!!!!!



Hur kul som ja vet inte vad......

men fy vad spännande, jag var helt slut efter

en helg i innebandyns tecken.

Grattis en en gång kram mamma

2009-01-05 @ 11:53:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0